Pagini

29 februarie 2012

Romania 1-1 Uruguay

Astazi seara cu inceperea de la ora 20.30 pe blog-ul ashambra.blogspot.com s-a transmis LIVE meciul de pe National Arena, unde Romania a primit selectionata Uruguay-lui. Victor Piturca, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a contat pe un lot de 23 de jucatori la meciul amical cu Uruguayul.
Piturca a apelat la 8 stranieri, ramasi 7 dupa accidentarea lui Banel Nicolita (St Etienne) si inlocuirea sa cu Mihai Roman. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1. In minutul 2 Cavani a inscris pentru oaspeti, iar romanii au revenit doar in repriza secunda prin Stancu in minutul 50.

28 februarie 2012

Bosnia-Hertegovina 1-2 Brazilia

Azi la ora 21.00 pe blog-ul ashambra.blogspot.com s-a transmis LIVE amicalul dintre selectionata Bosniei si a Braziliei. Meciul a fost foarte interesant in care s-au intilnit reprezentative de pe doua continente diferite. In aceasta lupta a iesit invingatoare America de Sud, adica Brazilia care, a cistigat Bosnia cu scorul de 2-1. Scorul a fost deschis de galacticul, Marcelo chiar in minutul 4 de joc. Bosniecii au revenit in minutul 13 prin Ibisevici care a profitat de o gafa a lui Julio Cesar. Totusi brazilienii au rupt victoria in acest amical. Printr-un autogol a lui Papac Brazilia a devenit cistigatoare.

Al doilea transfer BOMBA la Milsami!

Rafael Wellington
Dupa ce l-a adus pe fundasul stinga de origine portugheza Bruno Martins Simao  F.C. Milsami a mai facut un transfer bomba si a semnat cu fostul jucator celor de la Real Madrid. Vorbind despre primul atunci, Bruno Martins Simao este nascut la 5 mai 1985 in Portugalia si a evoluat la echipe ca, Benfica Lisabona (2004/2005) si Barreirense (2005/2006) ambele din Portugalia. A mai evoluat la asa formatii ca UTA Arad (2006/2008), Dinamo Bucuresti (2008/2009) si Astra Ploiesti (2010) din Romania. Dupa echipele romane a ales sa plece la Slovan Bratislava (2009) si apoi tot de la Astra Ploiesti a semnat cu Hazar-Lankaran(2010/2011).

26 februarie 2012

Liverpool detinatoarea Cupei Ligii Angliei!

In finala Cupei Ligii Angliei, Liverpool a cistigat echipa Cardiff, in timpus suplimentar. Meciul a avut loc astazi in Londra pe vestitul stadion "Wembley" pe care Liverpool s-a intors cu succes dupa ce a cistigat ambitioasa echipa din Championship, Cardiff City! Trupa lui Kenny Dalglish si-a adjudecat la penalty-uri primul trofeu dupa o pauză de 6 ani, la capatul a 120 de minute dupa care tabela de marcaj arata scorul 2-2.

25 februarie 2012

Vezi istoria emblemelor clubului Zimbru Chisinau

Noua emblema Zimbru Chisinau
Astazi la prezentarea noului site al clubului Zimbru Chisinau a fost prezentat si un video in care se arata toate emblemele si denumirele clubului chisinauean.
Clubul s-a fondat in anul 1947, prima denumirea lui fiind: Dinamo Chisinau(1947-1950)
Pentru a viziona noul site Zimbru Chisinau accesati aici www.zimbru.md sau priviti acest screenshot:

24 februarie 2012

Valeriu Ciuperca marcheaza pentru Krasnodar

Echipa din Premier Liga rusa, FC Krasnodar isi desfasoara cantonamentul pe tarmurile Bosforului. Acestia au disputat o noua partida amicala, de aceasta data impotriva lui FC Krivbas. Scorul a fost deschis in minutul 4 de Movsisyan. Mijlocasul moldovean, Valeriu Ciuperca a marcat primul sau gol pentru "tauri" si totodata a dublat avantajul echipei sale in minutul 9, dupa ce a primit o pasa de la compatriotul sau, Igor Picusciac.

23 februarie 2012

Steaua eliminata din Europa! Scor general Twente 2-0 Steaua

Dupa ce in tur Steaua a pierdut pe National Arena cu scorul de 0-1, astazi in Olanda elevii lui Ilie Stan au fost eliminati din Europa cu acelasi scor(scor general 2-0) de cei de la Twente.
Unicul gol al partidei de azi a fost marcat de Ghadli in minutul `29.
Meciul a fost transmis LIVE pe ashambra.blogspot.com cu inceperea de la ora 20.00

22 februarie 2012

Renita si Caraman suspendati din fotbal! Afla pe citi ani?!

In cadrul unei sedinte a Comitetului de Etica al FMF s-a examinat demersul celor 7 jucatori de la “Sfintul Gheorghe”, privind jocurile trucate. Acesti fotbalisti si-au confirmat declaratiile. In urma examinarii in sedinta publica a plingerii fostilor jucatori ai FC Sfintul Gheorghe Suruceni, Mihail Platica, Alexandru Vremea, Petru Ojog, Eugen Celeadnic, Veaceslav Posmag si Ion Rimbu impotriva actiunilor D-lor Valeriu Renita si Sergiu Caraman, presedinte onorific si, respectiv, antrenor principal al FC ”Sfintul Gheorghe Suruceni, si constatind faptul ca D-nii Valeriu Renita si Sergiu Caraman in activitatea lor in cadrul FC Sfintul Gheorghe Suruceni au savirsit actiuni, care contravin normelor statutare si regulamentare ale FMF, actiunile acestora cazind sub incidenta prevederilor art. 60 si 76 ale Codului Disciplinar al FMF, art. 3, 4, 7, 10, 15 (redactia 2007) si art. 4, 5, 6, 9, 15, 21 ale Codului de Etica al FMF (redactia 2011),

20 februarie 2012

Cea mai tare imagine a wee-end-ului

Un suporter a intrat gol pe teren in finalul partidei dintre Liverpool si Brighton, scor 6-1, in Cupa Angliei. Responsabilii cu securitatea au intrat imediat in actiune, insa i-au aplicat un tratament amical. Si jucatorii s-au amuzat de tupeul suporterului englez. Carragher a gasit si mai mult motive de amuzament, dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos.

18 februarie 2012

Sheriff a semnat cu un alt portughez!

Sheriff Tiraspol a mai dat o lovitura in perioada de transferuri. Dupa ce l-a adus pe tinarul lusitan Joao Pereira, Alexandru Dedov si Alexandru Onica, Sheriff a semnat un contract cu jucatorul celor de la Porto, Inter si Benfica. Este vorba despre un mijlocasul portughez Jose Coelho, ce a jucat la clubul din a doua liga a campionatului portugez Atletico. Jose are 22 de ani si a fost crescut ca jucator in academii a echipelor de club ca, Pacos Ferreira, Porto, Inter  si Benfica.

Luis Figo la un pas sa fie antrenor la Inter Milano

Luis Figo ar putea lua locul lui Claudio Ranieri la conducerea tehnica a echipei Internazionale Milano, care a suferit a cincea infringere in ultimele sase meciuri. Ultima oara Inter a pierdut ieri la scor 0-3 in fata Boloniei. Moratti se gindeste serios sa-l demita pe antrenorul italian in virsta de 60 de ani. Massimo Moratti, patronul Interului, a parasit tribunele stadionului din Milano, vineri seara, in minutul 75, cind echipa sa era condusa cu scorul de 2-0, fiind in cele din urma invinsa cu scorul de 3-0.

17 februarie 2012

Guus Hiddink a semnat cu rusii de la Anji Mahkacikala

Hiddink la EURO 2008
Fostul selectioner al nationalelor Coreei de Sud, Rusiei si Turciei s-a inteles cu oficialii formatiei din Daghestan, urmind ca in zilele urmatoare sa semneze un contract valabil pina in vara lui 2012. Hiddink a condus ultima data nationala Turciei, de care s-a despartit in luna noiembrie dupa ce a pierdut barajul de calificare la EURO 2012 in fata Croatiei.

15 februarie 2012

Lotul lui Ion Caras pentru meciul cu Belarus.

Noul/vechiul selectioner al nationalei Moldovei Ion Caras a convocat lotul din 22 de jucatori pentru amicalul cu selectionata Belarusului. Meciul va avea loc pe data de 29 februarie intr-un cantonament de pregatire a selectionatei in Antalya, Turcia, St. „Mardan Palace”. Acest meci va fi unul debutant pentru Ion Caras, care promitea sa nu mai repete greselele ce le-a avut in primul sau mandat la nationala.

14 februarie 2012

Glasgow Rangers aproape de faliment!

Unul dintre cele mai mari cluburi ale Scotiei, Glasgow Rangers, este in prag de faliment. Clubul Glasgow Rangers se confruntata cu o grava criza financiara, a cerut plasarea sub administrare judiciara, a anuntat, luni, tribunalul din Edinburgh, citat de AFP. Rangers asteapta o decizie in cazul procesului cu fiscul britanic, care ar putea sa-i coste suma de 49 de milioane de lire sterline.
In cazul in care va fi plasat sub administrare judiciara, decizie ce ar putea fi data in patru-cinci zile, Rangers va fi sanctionata cu pierderea a zece puncte in clasament.

LIVE Fotbal

Pe blog-ul ashambra.blogspot.com a aparut o rubrica noua! In aceasta rubrica veti putea viziona cele mai interesante meciuri din campionatul Spaniei, Angliei, Italiei, Romaniei, Moldovei, s.a dar si meciurile din Champions League si Europa League. Primul meci din Champions League puteti vedea astazi la ora 21.45 in rubrica "LIVE"  meciul Bayer-Barcelona. 
Insa cele mai interesante si mai spectaculoase meciuri vor fi publicate pe pagina Principala. Rubrica o gasiti in bara de meniuri "LIVE"

13 februarie 2012

Zimbru-campiona turneului "Winter International Cup"

Zimbru Chisinau a devenit campioana turneului "Winter International Cup" desfasurat in Antalya, Turcia. "Galben-verzii" in ultimul meci al turneului ce s-a jucat pentru decernarea primului loc, a  intilnit echipa muntenegreana, Zeta Golubovci. In meciurile precedente Zimbru a trecut fara emotii de Daugava 3-0 si a remizat cu Torpedo(Belarus) 0-0. In partida cu muntenegrenii Zimbru a cistigat cu scorul de 2-0. Golurile fiind marcate de Radu Catan si Dercaci. Asadar, Zimbru  a acumulat 7 puncte si a devenit campioana de iarna a "Winter International Cup".

Ronaldo marcatorul celui de-al 4000 gol pe Bernabeu!

Real Madrid a invins echipa Levante in campionatul Spaniei cu scorul de 4-2. Acest meci a avut loc pe stadionul Santiago Bernabeu, arena gazda a "galacticilor". Dupa aceasta partida madrilenii s-au distantat de la Barcelona cu 10 puncte si aproape si-au asigurat titlul de campion in La Liga dupa o pauza de 3 sezoane. In acest meci s-a produs un moment istoric. S-a inscris cel deal 4000 gol pe vestitul stadion Santiago Bernabeu pe care Real Madrid disputa meciurile oficiale de acasa de pe data de 28 decembrie 1947. Atunci "galacticii" au invins echipa Atletic cu scorul de 5-1. Marcatorul primul gol a fost Chus Alonso.

11 februarie 2012

Barca le da o miina de ajutor "galacticilor"

Barcelona s-a distantat practic la 10 puncte in spate de rivala de moarte Real Madrid. Catalanii au pierdut azi surprinzator in fata Osassunei, cu scorul de 2-3. Osassuna conducea pe parcursul primei reprize prin dubla lui Lekic. A doua repriza Catalanii au inceput in forta si in minut 51 Alexis Sanchez reduce din diferenta, de la o pasa a lui Cuenca. Barca nu s-a bucurat mult, cind peste aproximativ 5 minute R.Garcia ridica scorul la 3-1 pentru Osassuna. Doar in minutul 73 Barcelona marcheaza prin Tello si ridica scorul la 2-3. Scorul pina la fluierul final al arbitrului central a ramas neschimbat.

Nemtii cred in VERDE!

Selectionata Germaniei de fotbal si-a prezentat noul echipament in care vor evolua la turneul final din Polonia si Ucraina. La Euro-2012 baietii lui Joachim Low vor juca intr-un echipament de culoare verde. Nemtii s-au scufundat in anii `70 cu ceva nastolgie. Dupa cum scrie BILD.DE acest echipament le amenteste germanilor de victoriosul Bundesteam din 1972, cind nemtii ridicau Cupa de Campioni Europeni. La prezentarea oficiala au participat fotbalistii lui Bayern Munchen - Thomas Muller, Phillip Lahm si atacantul lui Koln, Lucas Podolsky.
Cum iti pare echipamentul? Scrie in "Comentarii"

WEEKEND cu fotbal pe ashambra.blogspot.com

La ora 14.45 s-a transmis meciul ManU-Liverpool incheiat cu scorul de 2-1.
Iar la ora 19.00 a mai fost transmis in direct meciul din cadrul Seriei A dintre Udineze-Milan. Meciul s-a terminat cu victoria milanezilor.
Reamintim ca, saptamina aceasta se incepe asa zisa Primavara Europeana. Meciurile cu participarea echipelor romanesti, dar si alte meciuri interesante se vor putea viziona pe blog-ul nostru. Cu mai multe detalii, venim in curind...

9 februarie 2012

Echipele finaliste EURO 2012 si-au stabilit bazele de pregatire

Toate finalistele Turneului Final Euro-2012 din Polonia si Ucraina si-au stabilit unde se vor pregati pe durata Turneului Final. E de mentionat ca, 13 dintre cele 16 echipe calificate la Turneul Final al Campionatului European 2012 au ales sa se cazeze in Polonia pe durata desfasurarii competitiei.
Co-organizatoarea Ucraina si Suedia au ales sa se cazeze in capitala Ucrainei, Kiev, in timp ce nationala "cocosilor galici" Frantei isi va face tabara la Donetk.

8 februarie 2012

Selectionata Under-17 debuteaza cu Ungaria

Selectionata Under-17 a Moldovei va debuta in acest an contra selectionatei Under-17 a Ungariei. Reprezentativa tarii va disputa deodata doua meciuri contra maghiarilor, pe data de 13(16.00) si respectiv 15(15.00) februarie. Aceste meciuri vor fi primile pentru noul selectioner al tinerilor tricolori. Oleg Fistican a preluat selectionata dupa ce Comitetul Executiv a Federatiei moldovenesti de Fotbal a numit selectionerii reprezentativelor tarii la inceputul anului 2012. Meciurile se vor juca in deplasare, la Telki, Globall Football Center. Lotul convocat de Fistican se extinde asupra 3 cluburi: Sheriff Tiraspol (9 jucatori), Zimbru Chisinau (7 jucatori) si CSCT Buiucani (4 jucatori).

7 februarie 2012

TOP 10 transferuri ale iernii

Perioada de transferuri s-a incheiat la sfirsitul lunii ianuarie pe data de, 31. Cluburile de pe continent au achizitionat jucatori de TOP pentru a doua parte a campionaturilor. Paris St.Germain a facut pe ultima suta de metri cea mai importanta achizitie a lunii ianuarie, prin aducerea lui Thiago Motta de la Inter. In schimb milanezii l-a luat in schimb pe Fredy Guarin de la Porto. Balazs Dzsudzsak a devenit cel mai scump transfer al iernii.
ashambra.blogspot.com va propune sa vizualizati TOP 10 transferuri ale iernii:

Nistru Otaci a plecat pentru prima oara in istorie in cantonament in Turcia!!!

Astazi, сel mai nordic club din Divizia Nationala, Nistru Otaci a plecat pentru prima oara in cantonament in Turcia. Nistru a devenit ultima echipa din campionatul intern, care pleaca in acest intersezon in cantonament. Ultima oara otacenii au plecat in cantonament in anul 2005. Atunci echipa a petrecut stagiunea de pregatire in Crimeea. In Turcia, impreuna cu echipa, au plecat si doi jucatori aflati in probe. Este vorba despre un fotbalist din Rusia si unul din Romania. Pentru jucatorii si tot stafful-tehnic acest cantonament este o inigma! Reamintim ca, dupa prima parte a campionatului Nistru ocupa locul  6 cu 19 puncte la activ.

6 februarie 2012

La Dacia Chisinau 2 jucatori ai selectionatei Moldovei

Atacantul selectionatei Moldovei, Denis Calincov transferat la Dacia in 2010 se intoarce putin putin in fotbal. In Divizia Nationala Calincov s-a intors in 2009 la Academia-UTM insa, dupa ceva vreme a completat lotul "militarilor" de la CSCA-Rapid. Acuma Calincov se afla impreuna cu Dacia intr-un stagiu de pregatire din Turcia. Astazi, el a jucat pentru lupii-galbeni in meciul de pregatire contra titratei echipei beloruse, BATE Borisov. Meciul s-a terminat cu victoria belorusilor, scor 2-3.

Dacia 2-3 BATE; Zimbru 0-4 Dinamo Bucuresti

Campioana Moldovei, Dacia a pierdut dramatic in fata campioanei Belorusiei, BATE Borisov. Meciul s-a incheiat cu scorul de 2-3.
Partida a fost transmisa cu incepere de la ora 17.00 in direct pe ashambra.blogspot.com. 
Iar la ora 18.00 a fost transmis meciul din cadrul turneului "Taurus Cup" din Turcia, unde Zimbru a intilnit Dinamo Bucuresti. Zmbru a fost umilit cu un 0-4 in fata ciinilor-rosii.

17:00               Dacia 2-3BATE
          18:00 Zimbru 0-4 Dinamo Bucuresti

4 februarie 2012

WEEKEND cu fotbal pe ashambra.blogspot.com

In acest weekend pe blog-ul ashambra.blogspot.com puteati privi doua meciuri. Simbata a fost transmis meciul din cadrul etapei 22 din Premiera Spaniola intre Getafe-Real, incheiat cu victoria galacticilor, 0-1, iar duminica a fost transmis derby-ul intre Chelsea-Manchester United, terminat cu scorul de 3-3.

Pe weekend-ul urmator sint planificate doua meciuri: 
-Simbata, 11 februarie meciul Machester United - Liverpool -14.45

-Simbata, 11 februarie meciul Udineze-Milan - 19.00
FII ALATURI DE NOI

Mesut Ozil: “Doresc sa-mi inchei cariera la Real Madrid!”

Germanul naturalizat Mesut Ozil, doreste sa-si incheie cariera la Real Madrid. Mesut Ozil are doar 23 de ani, dar a devenit rapid unul dintre favoritii fanilor blanco. Germanul este foarte legat de echipa pregatita Jose Mourinho dar si de orasul in care locuieste in prezent.
Intr-un interviu acordat publicatiei germane Kicker, Mesut Ozil marturiseste: “Mi-ar placea sa-mi inchiei cariera la Real Madrid. Stiu ca sunt multi ani de acum incolo si ca e foarte greu. Clubul va transfera alti jucatori in urmatorii ani si vor veni multi tineri talentati, dar eu vreau sa fac parte din viitorul echipei. Stiu de ce sunt in stare si sunt convins ca voi ramane la Real Madrid multi ani” spune decarul madrilen, cel mai bun pasator al echipei in acest moment.

Olimpia se intareste cu un japonez si un ucrainean

Olimipia Balti a facut primele achizitii din acest an. Este vorba despre un mijlocas din Ucraina si altul din Japonia. In lotul baltenilor deacuma se afla doi japonezi. La Olimpia se mai afla in probe si citiva jucatori din Rusia, Ucraina si Japonia. Pina pe 19 februarie, Olimpia se va antrenata la Balti, dupa care va avea un scurt cantonament in Crimeea. Elevii lui Nicolae Bunea vor juca in Ucraina 3 meciuri amicale. Baltenii impart locurile 8 si 9 in Divizia Nationala cu Sfantul Gheorghe Suruceni. In loc de fotbalistii adusi din Africa, conducerea baltenilor se orienteaza spre piata asiatica si anume Japonia si China. In actuala perioada de transfer Olimpia s-a intarit cu al doilea japonez. Companie mijlocasului Okado Shotaro ii va tine colegul pe aceasta pozitie Daiske Mishiguchi. Semnarea japonezului a coincis cu sponsorizarea din partea Olimpiei a unui concurs de creatie pentru studentii moldoveni care studiaza limba japoneza.

1 februarie 2012

Zimbru 3-1 Tianjin Teda

Zimbru a pasit cu dreptul stagiunea de pregatire pe pamintul turcesc. "Galben-verzii" au intilnit in primul sau meci formatia chineza, care a obtinut Cupa Chinei - FC Tianjin Teda. Zimbru a cistigat partida cu scorul de 3-1. Antrenorul chisinauenilor a folosit doua loturi in acest meci. In prima repriza au jucat primii unsprezece jucatori, iar dupa pauza au iesit altii. Singurul neschimbat in acest meci a ramas portarul "galben-verzilor", Mihail Paius. Scorul a fost deschis de asiatici in primele minute a reprizei secunde. Zimbru doar in 2 minute a iesit in avantaj, dupa doua goluri marcate de jucatorii aflati in probe.

Statistica

free counters