Pagini

29 aprilie 2012

Tito Vilanova va fi antrenorul lui FC Barcelona!

Directorul sportiv Andoni Zubizarreta a facut cunoscut numele urmatorului antrenor al echipei FC Barcelona: Tito Vilanova, secundul lui Guardiola

28 aprilie 2012

VIDEO: Golul marcat de Alexandru Epureanu in poarta campioanei Rusiei-Zenit

Alexandru Epureanu, fundasul echipei Dinamo Moscova, a incris astazi in poarta celor de la Zenit, intr-un meci din cadrul etapei a 41-a a Ligii Intii din Rusia disputat la Sankt-Petersburg.
Moldoveanul a marcat Golul lui Epureanu in minutul 42, atunci cind internationalul moldovean a fructificat o pasa venita din corner. Partida s-a incheiat cu scorul de 2 la 1 in favoarea gazdelor.


27 aprilie 2012

S-au aflat finalistele celor mai prestigiaoase turnee europene!

Sportul rege ne-a daruit in acest sezon un adevarat spectacol fotbalistic. Am ajuns in finala. Si vreau sa va prezint un mic rezumat despre semifinalele celor mai prestigioase turnee europene!  
Semifinalele celui mai dorit turneu din Europa, Liga Campionilor a sclipit in aceasta saptamina prin eliminarea Barcelonei de Chelsea(scor general 2-3) si a Realului de Bayern Munich(scor general 3-3(penalty 1-3)). Si inca o data fotbalul si-a spus valoarea. Vorbele au ramas uitate, caci inainte de mansa tur a semifinalelor toti visau si credeau ca finala Ligii Campionilor se va termina cu un El Clasico intre cele mai titrate echipe din lume, Barcelona si Real. Insa, fotbalul se joaca in teren, ci nu inafara lui! Zeul fotbalistic s-a intors cu spatele la echipele spaniole din UCL.

26 aprilie 2012

Comitetul executiv a ales stadionul unde va avea loc Finala Cupei Moldovei, dar si alte decizii adoptate!

Comitetul Executiv al FMF la sedinta din 26 aprilie 2012 a adoptat urmatoarele decizii:
 - A aproba schimbarile in Regulamentul Campionatului Republicii Moldova, editia 2012-2013, in urma propunerilor facute de Comitetul „Dezvoltare Tehnica” FMF. Astfel, incepind cu sezonul urmator toate echipele din Divizia Nationala vor fi obligate sa aiba in teren la meciuri pe toata durata lor cel putin un jucator cu cetatenia R. Moldova, care sa corespunda virstei de selectie la reprezentativa U-21 (in editia 2012-2013 – jucator cu anul nasterii dupa 01.01.1992). Echipele din Diviziile A si B vor fi obligate sa aiba in teren la meciuri pe toata durata lor cel putin doi jucatori cu cetatenia R. Moldova, care sa corespunda virstei de selectie la reprezentativa U-19 (in editia 2012-2013 - jucator cu anul nasterii dupa 01.01.1995);

25 aprilie 2012

LIVE 21.45 Real 2-1 Bavaria(1-3)

Nici ca visau madrilenii la un debut mai bun de meci. Cristiano Ronaldo fura prim planul primelor 15 minute si reuseste o dubla de senzatie. Lusitanul transforma un penalty obtinut de Angel di Maria inca din minutul 6 pentru ca zece minute mai tarziu sa finalizeze o actiune pornita din interceptia lui Khedira. Si cam atat…atat a jucat Madridul pentru o finala visata de milioane de fani. Daca la Munchen si Barcelona, lateralii au jucat fara greseala, aseara Arbeloa si Marcelo au comis erori uriase. Nici Pepe sau Ramos n-au fost in apele lor, astfel ca excelentii Alonso si Khedira si-au vazut eforturile deznadajduite. Mijlocul bavarez a pus stapanire pe meci, Ribery si Robben pe benzi iar masivul Gomez pe centrul careului. Pepe si Ramos nu reusesc sa loveasca mingea inaintea atacantului german, iar Bayern rateaza cateva sanse de gol pana cand in minutul 27, Kassai dicteaza penalty la interventia lui Pepe asupra lui Gomez. Transforma cu noroc Robben si Bayern revine in meci.

24 aprilie 2012

Barcelona a fost eliminata de Chelsea chiar pe Camp Nou

Barcelona trece printr-o perioada de suspans. Lupta pentru titlu in Spania pierduta, iar azi a fost eliminata de Chelsea care tot nu se afla intr-o stare mai buna chiar si mai rea de cit Barca, pe Camp Nou remizind cu aristocratii 2-2, mansa tur terminidu-se 1-0 pentru Chelsea. Scor general Barca 2-3 Chelsea.

23 aprilie 2012

Protestul al fanilor din Sevilla din cauza El Classico!

Fanii formatiei FC Sevilla au fost nemultumiti ca partida echipei lor favorite a intarziat din cauza El Clasico din Spania, dintre FC Barcelona - Real Madrid. Suporterii au aruncat citeva sute de mingi de tenis pe teren  in meciului dintre Sevilla si Levante, incheiat cu scorul de 1 la 1. Fanii gruparii gazde au afisat si un banner pe care scria: "Opriti meciul, Mourinho da declaratii." Partida incepuse cu 5 minute mai tarziu decat ora la care ar fi trebuit sa ia startul.

21 aprilie 2012

Barca DETRONATA de pe prima pozitie dupa 4 ani in La Liga!


Barca a pierdut El Clasico, a pierdut meciul si a pierdut titlul! Barca DETRONATA! Barca a pierdut al doilea meci consecutiv, ce nu se intimpla cu echipa lui Guardiola in meciurile oficiale din sezonul 2008/2009. Real Madrid a reusit sa dea lovitura tocmai pe terenul rivalei, FC Barcelona.

20 aprilie 2012

19 aprilie 2012

Ganea n-a rezistat nici o luna: si-a dat demisia de la Rapid Ghidighici

Mai putin de o luna a rezistat Ionel Ganea ca antrenor principal al formatiei Rapid Ghidighici. Fostul mare international roman a demisionat azi si va fi inlocuit de Sergiu Secu. In scurtul timp petrecut in Republica Moldova, Ganea a reusit sa califice formatia in semifinalele Cupei, dar a avut un parcurs mai degraba modest in campionat: fostul virf lasa echipa pe locul 9, cu 23 de puncte.

18 aprilie 2012

LIVE 21.45 Chelsea 1-0 Barcelona

Azi de la ora 21.45 se va juca cea de-a doua pereche a semifinalei Ligii Campionilor intre Chelsea si Barcelona.
(click pe foto pentru a vedea LIVE meciul de la 21.45)

17 aprilie 2012

LIVE 21.45 Bayern M.2-1 Real Madrid!

Meciul Bayern M.- Real Madrid din cadrul primei semifinale a Ligii Campionilor se va juca pe 16 aprilie cu inceperea de la ora 21.45

(click pe foto pentru a vedea LIVE meciul de la 21.45)

16 aprilie 2012

Selectionata Moldovei va juca cu Venezuela si Salvador

Echipa nationala a Moldova la sfirsitul primaverii va pleca in strainatate, chiar pe pamintul american pentru cel putin doua meciuri amicale. Federatia de Fotbal din Venezuela si El Salvador au confirmat informatia oficial ca vor disputa amicale cu echipa noastra.

14 aprilie 2012

Derby sau... Circ ?! Dacia a invins cu 4-0 Zimbru

Dacia s-a impus in asa spus-ul derby-ul Capitalei, in fata formatiei Zimbru, cu un zdrobitor 4-0. Dupa meci, Dobrovolski nega zvonurile precum ca meciul ar fi fost trucat, iar Serghei Stroenco s-a suparat pe suporteri ca nu au sustinut echipa in asa meci greu.


13 aprilie 2012

Ion Caras si-a luat notite de la "Lippi"!

Ion Caras are obiective mari si vrea sa-i bata in septembrie pe englezi dupa ce a luat notite de la un antrenor a unei echipe de top din Europa. Selectionerul Republicii Moldova a asistat la intreaga sedinta de pregatire tinuta de Steaua lui Mihai Stoichita.

12 aprilie 2012

In 2015 in Moldova va aparea un nou club de fotbal!

Peste trei ani in Moldova va aparea un nou club de fotbal. Despre aceasta a anuntat rectorul Universitatii de Stat de Educatie Fizica si Sport, Veaceslav Manolachi. Noul club va apare pe harta fotbalistica a Moldovei nu mai devreme de anul 2015. In decurs de 3 ani, Universitatea urmeaza sa construiasca un stadion.

10 aprilie 2012

VIDEO: Joe Hart a explodat cind italianul a fost eliminat cu Arsenal

Gestul lui Balotelli din timpul partidei cu Arsenal, cind i-a aplicat o talpa pe genunchi lui Alex Song, care i-a adus al doilea "galben", l-a scos in sarite pe Joe Harte. Chiar daca eliminarea lui Balotelli a venit in minutul 90, capitanul lui City a explodat de nervi, pentru ca inca mai credea ca echipa sa poate marca golul egalizator.

9 aprilie 2012

Antrenorul moldovean Alexandru Spiridon implicat intr-un scandal in timpul derby-ului!

Antrenorul moldovean Alexandru Spiridon a fost una dintre principalele figuri in cel mai important meci al sezonului din Ucraina. Spiridon a fost bruscat de Alexandr Aliev in timpul derby-ului dintre Sahtar Donetk si Dinamo Kiev. "Minerii" au urcat pe primul loc in clasament.

7 aprilie 2012

Denis Zmeu: Sunt fanul echipei de la Orhei

Milsami se poate lauda cu un suporter de lux! Internationalul moldovean Denis Zmeu a recunoscut ca este fanul echipei din Orhei. Fiind accidentat la genunchi, jucatorul lui FC Vaslui a venit pentru citeva zile in Moldova si a urmarit din tribune partida Milsami - Sfintul Gheorghe.

6 aprilie 2012

In august jucam cu Albania

Selectionata Moldovei va juca un amical in deplasare cu reprezentativa Albaniei, in luna august. Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei de Fotbal, Pavel Ciobanu. Ciobanu promite ca pina la inceperea Preleminariilor Campionatului Mondila din Brazilia-2014 selectionata poate sa mai joace 3-4 amicale, insa adversarii nu sint stabiliti.

5 aprilie 2012

Finala Cupei Moldovei se va juca la Orhei sau la Tiraspol?

Finala Cupei Moldovei ar putea fi jucata la Tiraspol sau la Orhei. Federatia de Fotbal si firma, care gestioneaza stadionul Zimbru, nu au ajuns deocamdata la o intelegere. Partida este programata pe 27 mai.

4 aprilie 2012

Barcelona 3-1 Milan

Dupa 0-0 in prima mansa, Barcelona a reusit calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, in urma victoriei cu 3-1 reusite in returul cu AC Milan, pe teren propriu. Doua penaltyuri transformate de Messiau asigurat cea a cincea calificare consecutiva a catalanilor in semifinale. Argentinianul a egalat aseara recordul de goluri reusite de un singur jucator intr-un sezon european, 14.

3 aprilie 2012

Tripleta HigRoBen la un gol de tripleta istorica Messi-Etoo-Henry

Gonzalo Higuain, Cristiano Ronaldo si Karim Benzema sunt aproape de a atinge cifrele istorice reusite de catalanii Messi, Etoo si Henry in 2009. HigRoBen, tridentul ofensiv al Madridului care nu joaca mereu impreuna dar care face senzatie la nivel mondial se apropie de un nou record.

2 aprilie 2012

Karim Benzema sau Marco van Basten?

Benzema a reusit aseara un gol fabulos pe Reyno de Navarra. Francezul a profitat de centrarea exceptionala a portughezului Cristiano Ronaldo si a inscris cu un sut superb din unghi in poarta lui Andres Fernandes. Golul lui Benzema seamana teribil cu reusita marelui Marco van Basten de la Campionatul European din 1988, gol marcat in tricoul nationalei olandeze.

Statistica

free counters