Pagini

31 iulie 2012

Judocanul Sergiu Toma eliminat de la JO


Sergiu Toma a fost eliminat din competiţia de judo de la Jocurile Olimpice. Toma, categoria de greutate 81 de kilograme, a pierdut în optimi în faţa japonezului Takahiro Nakai. Moldova va fi reprezentată în continuare la Londra de un singur judocan. Ivan Remarenco, categoria 90 de kilograme, va debuta 1 august. 
Toma a reuşit să câştige un singur meci la competiţia de judo de la Olimpiadă. Moldoveanul l-a eliminat în şaisprezecimi pe cehul Jaromir Musil. Victoria a fost asigurată cu un minut înainte de final prin procedeul ippon.

30 iulie 2012

Lotul lui Ion Caras pentru meciul cu Albania

 Selectionerul echipei nationale de fotbal a Republicii Moldova, Ion Caras, a anuntat astazi lotul largit (31 fotbalisti) care se vor concentra pentru meciul amical Albania - Moldova de la 15 august din Tirana.
VEZI LOTUL IN CONTINUARE...

29 iulie 2012

Bronzul JO by Cristina Iovu

Prima medalie pentru Moldova la Londra. Halterofila Cristina Iovu a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra la categoria de 53 de kilograme. În total sportiva din Moldova a ridicat 219 kilograme.
Halterofila a cucerit medalia de bronz la categoria de 53 de kilograme. Campioana Europeană din acest an, Iovu s-a clasat pe primul loc la proba smuls cu 99 kilograme, iar la proba aruncat a ridicat 120 de kilograme. La final, sportiva noastră s-a clasat pe locul trei, cu rezultatul de 219 kilograme, la egalitate cu ocupanta poziţiei secunde, HSU Shu-Ching din Taipei.

26 iulie 2012

Zimbru, Milsami si Dacia-eliminati din Liga Europa

Azi seara Zimbru, Dacia si Milsami au jucat meciurile mansa retur din cadrul preliminariilor Ligii Europei. Zimbru a putut da lovitura si a devenit unica echipa din aceasta seara care a luptat pina la ultimul minut si a putut sa se califice in turul trei calificativ a Ligii Europa. Zimbru a deschis scorul prin Barakhoev la sfirsitul primei reprize. "Galben-verzii" au aratat elvetienilor ce poate o echipa din Moldova, luptind egal la egal cu oaspetii. Insa, la loterea loviturilor de departajare norocul a fost pe partea celor de la Young Boys.
Respect ZIMBRU!!! Ati dat totul pe teren!!!

24 iulie 2012

Sheriff Tiraspol s-a calificat in runda a treia a preliminariilor Ligii Campionilor!

Ca si in partida tur, viespile s-au impus cu scorul de 1 la 0. Sheriff Tiraspol a dominat aseara total partida de acasa cu Ulisses Erevan. Pana la pauza, armenii au avut mare noroc ca nu au incasat niciun gol.
Cele mai importante ocazii au fost ratate de Sasa Marjanonic si Alexandru Dedov au nimerit cateodata transversala. In debutul reprizei secunde Ulisses a fost la un pas de un autogol stupid.
Partida a fost transmisa LIVE pe blog.

19 iulie 2012

Milsami 4-2 AKTOBE;Young Boys 1-0 Zimbru;Dacia 1-0 Elfsborg

Milsami si Dacia au mai adus puncte pretioase Moldovei, dupa ce au cistigat meciurile sale din turul 2 preliminar a Ligii Europa. Vulturii au invins echipa AKTOBE 4-2 la Orhei, iar dacii au invins echipa suedeza Elfsborg la Chisinau cu scorul de 1-0. Numai o echipa moldoveneasca de pina acuma a devenit invinsa. Zimrbu a intilnit la Berna o echipa modesta, Young Boys si a cedat cu scorul de 1-0.
Meciurile au fost transmise LIVE pe blog. 

18 iulie 2012

Ulysses 0-1 Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol a inceput cu dreptul evolutia in preliminariile Ligii Campionilor. Cea mai buna echipa din Moldova a invins in deplasare formatia Ulysses din Armenia, cu scorul de 1-0 in turul doi preliminar. Serghei Gheorghiev a inscris singurul gol al partidei, in minutul 61.

13 iulie 2012

START DIVIZIA NATIONALA 2012-2013!

Azi, 13 iulie 2012 ia startul Diviziei Nationale sezonul 2012-2013. In noul sezon vor participa 12 echipe. Aceste sint: Sheriff, Dacia, Zimbru, Milsami, Iskra-Stal, Olimpia, FC Tiraspol, Nistru Otaci, Academia, Costuleni, Rapid si debutanta campionatului Speranta. In ziua de azi se va disputa doar un meci. Sheriff va primi la Tiraspol echipa care a avut o viata grea la sfirsitul sezonului trecut. Este vorba de echipa FC Costuleni. Meciul se va incepe la ora 19.00. In celelalte meciuri din prima etapa una din cele mai interesante se asteapta a fi partida dintre Iskra-Stal si Dacia. Cele mai interesante meciuri, derby-uri din primele 5 etape sint: Dacia-Zimbru ce se va juca in cea dea doua etapa, FC Sheriff - FC Milsami in cea dea treia, FC Dacia - FC Olimpia; FC Sheriff - FC Iskra-Stal in a patra si EL CLASICO de Moldova dintre Zimbru si Sheriff in cea dea cincea etapa. 

12 iulie 2012

Zimbru si Dacia trec in etapa urmatoare!

Azi doua din echipe moldovenesti s-au calificat in cea dea doua etapa preliminara din Liga Europei. Ambele echipe au adus puncte importante in buzunarul Moldovei. Zimbru a invins echipa semiprofesionista cu scorul de 2-1, la Chisinau. Dubla lui Molla i-a adus victoria zimbrilor, care au prestat un joc foarte slab, ca si in meciul tur in Tara Galilor. Golul de onoare a celor de la Bangor City a fost marcat de Smyth M. M.
La fel si Dacia, care a plecat in Slovenia pentru meciul retur cu Celje a invins pe sloveni cu 1-0, scor general 2-0 pentru Dacia. Golul "lupilor galbeni" a fost marcat de Maxim Mihaliov din penalty.
Meciurile au fost transmise LIVE pe blog.
Reamintim, ca miine ia startul campionatului in Moldova. Calendarul VEZI AICI

10 iulie 2012

Vezi lista candidatilor pentru preluarea nationalei Ruse!

Selectionata Rusiei a dat lovitura. Oficial! Pep Gurdiola, Fabio Capello, Rafael Benitez sau Marcelo Bielsa sunt unii dintre candidatii pentru a prelua selectionata de fotbal a Rusiei. Federatia de profil din aceasta tara a anuntat pe site-ul oficial lista celor 13 tehnicieni care ar putea antrena reprezentativa Rusiei. In această lista se mai regasesc si fostul selectioner al Italiei, Marcelo Lippi, dar si Harry Redknapp, fostul antrenor al formatiei Tottenham.

9 iulie 2012

In primele trei zile s-au vindut 14.000 de bilete pentru amicalul Dinamo-Barcelona!

Vecinii nostri de peste Prut vor avea ocazia de a vedea pe Messi si compania. Pe 11 august, la Bucuresti se va desfasura cel mai tare amical al verii in Romania. Dinamo va da piept cu Barcelona lui Tito Vilanova, pe National Arena de la ora 20:15, iar cererea de bilete este destul de mare.
Dupa primele trei zile in care au fost puse in vinzare, 14.000 de bilete au fost deja epuizate din totalul celor 54.000.
Cele mai vindute bilete au fost cele de la peluze, care sunt si cele mai ieftine. Deocamdata acestea se vind doar online, insa de joi acestea se vor gasi si la casele de bilete de la National Arena.

8 iulie 2012

Milsami Orhei - noua detinatoare a Supercupei!

F.C. Milsami Orhei pentru prima data in istoria a cucerit Supercupa Moldovei. Orheenii au cistigat in fata campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol dupa loviturile de departajare, scor 6-5. Tiraspolenii au dominat cap-coada insa n-au putut sa marcheze. Jucatorul meciului a devenit Andrian Negai, care a fost salvator pe tot parcursul meciului si parat ultimul penalty, ratat de Rios. Supercupa Moldovei se afla la a sasea  editie in istoria fotbalului moldovenesc, anterior doua echipe au cistigat acest trofeu. Este vorba de Sheriff Tiraspol si Dacia Chisinau. Acum la aceste doua echipe s-a alaturat si Milsami.
Partida s-a disputat la Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol.
Meciul a fost transmis LIVE pe blog.


Echipele de start:
Milsami:
Negai, Wellington, Sosnovschii, Simao, Gîrlă, Traore, Espinoza, Boghiu, Nurudeen, Rassulov, Stoleru.
Sheriff : Soyanov, Pereira, Onica, Gheorghiev, Pesic, Marjanovic, Metoua, Apatic, Samardzic, Cheptine, Stanoevic.


7 iulie 2012

Supercupa Moldovei LIVE, duminica, de la ora 19.35!

Duminica se disputa meciul pentru primul mare trofeu al sezonului in Moldova. Meciul va fi transmis de telecanalul Publika TV. Incepind cu ora 10, in fiecare ora vor fi interventii in direct de la Tiraspol, unde se va disputa Supercupa Moldovei la fotbal. Detinatoarea Cupei Moldovei, Milsami Orhei va juca impotriva campioanei, Sheriff Tiraspol, de la ora 20.00, in direct la Publika TV.
Meciul va fi transmis si pe ashambra.blogspot.com

6 iulie 2012

Oleg Bejenari - demis de la Zimbru! Sergiu Sirbu urmatorul???

Oleg Bejenari a fost demis de la Zimbru chiar dupa primyl meci oficial pe banca "galben-verzilor." Finantatorul Zimbru, Adlan Sishanov, a decis sa-l de-a afara imediat dupa partida cu Bangor City din Liga Europa, scor 0-0. "Dacă va fi nevoie voi schimba antrenorul o data in luna", a declarat Sishanov care are de gind sa-i pedepseasca si pe fotbalisti dupa partida din Tara Galilor. Dupa plecarea lui Bejenari interimatul pe banca tehnica a clubului va fi asigurat de Sergiu Sirbu.

5 iulie 2012

Bangor City 0-0 Zimbru

Zimbru a revenit astazi in prima runda preliminara din cadrul Ligii Europa 2012/2013. Zimbru a intilnit azi in deplasare echipa din Regatul Unit, galezii de la Bangor City,  cu care au remizat scor 0-0. Returul va fi jucat pe 12 iulie la Chisinau.
Meciul a fost transmis LIVE pe blog.

Dacia 1-0 Celje

Dacia Chisinau a invins in primul meci din duelul contra slovacilor de la Celje. In primul tur preliminar, adica in primul meci "lupii-galbeni" au batut cu 1-0 adversarii sai din Slovacia. Golul afost marcat de O.Sow.
Returul se va juca pe data de 12 iulie.
Meciul a fost transmis in direct pe blog!

4 iulie 2012

VEZI cum arata echipa ideala a EURO 2012

Suporterii si-au ales echipa turneului final al Campionatului European din Ucraina si Polonia, aceasta fiind data publicitatii, marti, pe site-ul oficial al UEFA.
Componenta echipei este urmatoarea: Iker Casillas (Spania) - Mathieu Debuchy (Franta), Pepe (Portugalia), Sergio Ramos (Spania), Philipp Lahm (Germania) - Alan Dzagoev (Rusia), Steven Gerrard (Anglia), Andrea Pirlo (Italia), David Silva (Spania) - Cristiano Ronaldo (Portugalia), Mario Gomez (Germania).
Selectionerul turneului final in viziunea fanilor a fost germanul Joachim Low.

3 iulie 2012

(VIDEO)Casillas a cerut finalul meciului din respect pentru Italia

Portarul nationalei de fotbal a Spaniei va intra in istorie! Chiar daca a ajuns deja impreuna cu formatia sa, ridicind deasupra capului de trei ori consecutiv Cupa turneelor finale din 2008, 2010 si 2012, gestul sau din ultimele minute ale finalei cu Italia il vor duce pe spaniol in inimile tuturor italienilor.
Portarul Realului a dat dovada de sportivitate si de un altruism iesit din comun, data fiind tensiunea si incarcatura emotionala a partidei.
Imediat dupa ce s-au aratat de la margine cele 3 minute de prelungiri ale finalei, Casillas i-a transmins tusierului sa opreasca partida. Scorul era deja 4-0 pentru Spania, iar goalkeeper-ul iberic a cerut arbitrilor sa puna punct meciului din respect pentru Italia: "Respect pentru adversari! Respect pentru Italia", au fost cuvintele lui Casillas
VEZI VIDEO in continuare...

2 iulie 2012

Lotul celor de la Zimbru si Dacia pentru I tur preliminar a LE!

Zimbru Chisinau si-a stabilit lotul de 25 de jucatori cu care va ataca primul tur preliminar din cadrul Ligii Europa. In prima mansa Zimbru va juca cu Bangor City din Tara Galilor.
Va prezint lotul celor de la Zimbru:


Portari: 1 Mihail Paius, 22 Nicolae Calancea, 89 Ghenadie Mosneaga
Fundasi: 4 Iulian Erhan, 6 Kirill Erokhin, 14 Serghei Gafina,18 Ilie Balasa, 24 Volodymyr Zastavnyi, 25 Serghei Cuznetov
Mijlocasi: 3 Alexandru Cucu, 5 Eugen Slivca, 7 Levan Korgalidze, 8 Oleg Sischin, 9 Sergiu Patic, 19 Janko Tumbašević, 30 Radu Catan, 33 Andrei Marina, 35 Andriy Derkach, 44 Akhmet Barakhoev, 70 Eugen Gorceac, 77 Gheorghe Anton
Atacanti: 10 Daniil Nicolaev, 20 Constantin Iavorschi, 29 Oleg Molla
Antrenor principal: Oleg Bejenar


Si Dacia si-a prezentat lotul pentru meciurile din Liga Europei. Dacia Chisinau in primul tur va juca pe 5 iulie cu NK Celje.
Va prezint si lotul celor de la Dacia:

1 iulie 2012

Spania CAMPIOANA EUROPEANA!

Spania a castigat EURO 2012 si devine prima echipa care castiga consecutiv Campionatul European, Campionatul Mondial si din nou Campionatul European.
Campionatul European de Fotbal din Polonia si Ucraina s-a incheiat cu Spania in postura de putere eterna. La Roja a spulberat Italia in finala de la Kiev (4-0) si si-a pastrat titlul de campioana europeana cucerit in urma cu patru ani. Orgoliul spaniol a fost usor sifonat in grupe, sferturi si semifinale de o parte a specialistilor care urasc La Roja cu o admiratie secreta, dar intreaga lume a fost in aceasta seara martora unei expolozii previzibile de calitate, clasa si talent din partea ibericilor. Spania este din nou Regina Europei si intra definitiv in istoria fotbalului prin performanta incredibila de a cuceri titlul european in 2008 si 2012 si titlul mondial in 2010. Toate consecutiv, toate ca urmare a unui fotbal fara fisuri..

Statistica

free counters