Pagini

15 ianuarie 2013

FOTO Complexe URIASE construite in Irak!

O tara pusa la pamint de razboi a ridicat in plin desert un complex absolut fabulos. Irakul se va mindri in curind cu o arena de pe alta lume. Iirakienii au decontat pentru Basra Sports Arena nu mai putin de 550 de milioane de dolari. Stadionul va avea o capacitate de peste 65 de mii de locuri si va fi gata in acest an. Inceput in 15 iulie 2009, arena din Basra a fost ridicata cu ajutorul a doua copmpanii americane.
Proiectul are ca scop organizarea in 2013 a Cupei Natiunilor din Golf.


8 ianuarie 2013

Messi a cistigat Balonul de Aur pentru a 4-a oara consecutiv!

Argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) a cistigat, luni, trofeul Balonul de Aur pentru a patra oara consecutiv.
Atacantul catalanilor a devenit astfel primul jucator din istoria fotbalului care cucereste de patru ori cel mai important trofeu individual din sportul cu balonul rotund.
Prin cucerirea acestui trofeu si in 2012, internationalul argentinian i-a depasit depasit pe cei trei titani ai fotbalului mondial care aveau cate trei Baloane de Aur in palmares, Johan Cruyff, Michell Platini si Marco van Basten.

3 ianuarie 2013

Finalistii pentru Balonul de Aur

Doi jucatori ai echipei FC Barcelona si un fotbalistul al formatiei Real Madrid sunt cei trei finalisti pentru Balonul de Aur. Trofeul va fi decernat la 7 ianuarie 2013, la Zurich. Pentru anul acesta finalistii care vor lupta pentru trofeul Balonul de Aur sunt: Andreas Iniesta, Cristiano Ronaldo si Leo Messi.
Alege cel mai bun jucator al anului in sondajul de mai jos...

Statistica

free counters