Pagini

10 ianuarie 2012

Thierry Henry s-a intors ca-n poveste!

Dupa ce a fost imprumutat pentru doua luni la formatia sa inraita de pe Emirates de la echipa americana New York Red Bulls, francezul Thierry Henry a marcat unicul gol al meciului pentru Arsenal in meciul din Cupa. A avut nevoie de doar zece minute pentru a pune punct tuturor intrebarilor.
Francezul a inscris unicul gol al meciului dintre Arsenal si Leeds United.
Henry l-a inlocuit pe Chamakh in minutul 69 si a ridicat stadionul in picioare! Idolul s-a intors pe Emirates!   Bennere si maiouri cu inscriptia si infatisarea lui au colorat toata Anglia!
La limita offside-ului, Henry l-a invins pe portarul advers un sut la coltul lung.Acest gol pentru francez la Arsenal e al 227. Inscriindu-l, el a izbucnit ca un vulcan si l-a cupriins pe Arsen Venger de bucurie.
Dupa fluierul final, Henry a ramas uimit cum l-a primit Emirates. Cu bratele ridicate el le-a multumit fanii tunarilor!
Thierry Henry iese in teren in min.69
Gol Thierry Henry min.78

2 comentarii:

  1. lovely jubbly fantastic thanks so much

    Feel free to visit my blog post accident claims

    RăspundețiȘtergere
  2. Finally, when the paperwork came for me to indicator, the volume I had requested to the cash loans in the uk loan
    had been diminished as well as the rate of interest had jumped
    from your original quoted of 6.4% to in excess of payday cash lenders. The payments jumped from the quoted payment, and so they have been for 25 many years not twenty as I had requested. Eventually, they'd attached a balloon payment of above http://www.thedooryouthproject.org.uk/index.php/member/1111/ on an original loan of just $55,000. I refused to indicator the papers, and will must pay the appraisal I didn't get.

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters