Pagini

27 aprilie 2012

S-au aflat finalistele celor mai prestigiaoase turnee europene!

Sportul rege ne-a daruit in acest sezon un adevarat spectacol fotbalistic. Am ajuns in finala. Si vreau sa va prezint un mic rezumat despre semifinalele celor mai prestigioase turnee europene!  
Semifinalele celui mai dorit turneu din Europa, Liga Campionilor a sclipit in aceasta saptamina prin eliminarea Barcelonei de Chelsea(scor general 2-3) si a Realului de Bayern Munich(scor general 3-3(penalty 1-3)). Si inca o data fotbalul si-a spus valoarea. Vorbele au ramas uitate, caci inainte de mansa tur a semifinalelor toti visau si credeau ca finala Ligii Campionilor se va termina cu un El Clasico intre cele mai titrate echipe din lume, Barcelona si Real. Insa, fotbalul se joaca in teren, ci nu inafara lui! Zeul fotbalistic s-a intors cu spatele la echipele spaniole din UCL.
Asadar, in finala Ligii Campionilor se vor intilni Bayern Munich si Chelsea pentru care aceasta finala este una deosebita. Bayern joaca pe propria arena, Alianz Arena si poate ridica Cupa chiar la ea acasa. Iar Chelsea poate cistiga acest trofeu pentru prima data in existenta sa. Ca favorita o dau pe Bayern, caci este din putinele echipe ce a distrus Realul. Da, si Chelsea chiar daca a stat la propria poarta toate 180 de minute poate da lovitura.
Priviti pe 19 mai finala intre Bayern-Chelsea ce va avea loc la Munich pe Alianz Arena.


National Arena din Bucuresti primeste finala celui deal doilea turneu dupa valoare din Europa, Liga Europei. In finala de pe 9 mai in vizita in capitala Romaniei vin doua echipe spaniole, Atletico Madrid si Athletic Bilbao. Atletico Madrid in semifinale a trecut de o alta echipa spaniola, Valencia. Liliecii au fost zdrobiti la Madrid cu 4-2, iar acasa eu pierdut cu 0-1(scor general 5-2). Cei din Bilbao eu avut doua meciuri mai complicate. In Lisabona, Sporting a invins cu 2-1, iar la Bilbao gazdele au cistigat cu 3-1(scor general 4-3).
In aceste semifinale putea fi orice, insa se cunostea doar un lucru ca, o echipa spaniola putea fi in finala Ligii Europei.
Priviti pe 9 mai finala intre Atletico-Athletic ce va avea loc la Bucuresti pe National Arena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters