Pagini

14 septembrie 2012

Ceva PERSPECTIVA ?...

Dupa o pauza de o luna de zile si ceva, voi incerca sa scriu despre jocurile selectionatei de seniori si de tineret a Moldovei. Pina a trece la detaliile fiecarui meci in parte, voi constata ca dupa 2 meciuri a celor doua nationale cu succes a evoluat selectionata de tineret. Jucatorii pregatii de Alexandru Curtean au aratat ca tineretul moldovean poate face rezultate in Europa. O victorie cu 2-1 la Tiraspol contra Albaniei care putea fi mult mai mare daca moldovenii realizau toate penalty-urile si o remiza contra Rusie(una din cele mai bune din toate timpurile la rusi) au sters tristetea de pe fetele suporterilor dupa meciurile selectionatei lui Ion Caras.


Tricolorii mari au jucat doua meciuri din cadrul calificarilor la Campionatul Mondial din 2014 ce va avea loc in Brazilia. In meciul de acasa baietii lui Caras au fost pur si simplu umiliti in fata propriilor suporteri cu un 0-5 in fata Angliei. Un meci dupa care toti cereau demiterea lui Caras!
In al doilea meci contra Polonie moldovenii au aratat un joc interesant si placut ochiului, insa in faza de incheiere a atacului am fost mai slabi. Uneori chiar am fost peste Polonia, insa experienta si clasa si-au spus cuvintul. Am pierdut cu 2-0, dar am aratat un joc frumos, insa nu cred ca este lucrul efectuat de antrenor, ci jocul individual si tehnica jucatorilor.

In concluzie pot spune ca, generatia care ultimul an a crescut-o Curtean e mai buna si cu perspectiva selectionata decit cea a lui Caras. Amindoi antrenori sint la cirma mai putin de un an, insa Curtean a aratat niste rezultate mult mai pozitive(sa nu luam in considerare si 0-6 de la Rusia), decit au adus seniorii moldoveni in toate meciurile oficiale si amicale(0 victorii). Sper ca, in continuare sa aratam rezultate mult mai imbucuratoare!!!

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters