Pagini

31 iulie 2013

Milsami pas cu pas spre Europa!

Meciul va fi transmis joi LIVE pe blog.


Milsami Orhei a plecat astazi in Franta unde joi va juca impotriva celebrei formatiei Saint-Etienne. Pentru Milsami acesta va fi primul meci din istoria clubului in turul trei preliminar a Ligii Europa. In acest meci, orheenii nu se vor putea baza pe doi jucatori-cheie: portarul Adrian Negai,
din cauza ca a primt cartonasul rosu in partida cu Shahtior Soligorsk si atacantul Gheorghe Boghiu, care este accidentat.


Insa, amindoi vor sustine coechipierii sai din tribune. Antrenorul "vulturilor-rosii", Stefan Stoica, inainte de plecare, a declarat ca jucatorii si staful-tehnic se gindesc doar la victorie in meciul cu francezii. 
Meciul va avea loc joi cu inceperea de la ora 21.30

Va fac cunostinta cu succesele echipei Saint-Etienne:
Association Sportive de Saint-Étienne Loire (ASSE sau AS Saint-Étienne) este un club de fotbal din Saint-Étienne, Franța, fondat în anul 1919, care evoluează în prima competiție franceză de fotbal, Ligue 1. Este una dintre cele mai de succes echipe din fotbalul francez, având în palmares 10 titluri de campioană și 6 cupe ale Franței câștigate până în 2007. Marii rivali tradiționali sunt Olympique Lyonnais.

Un comentariu:

  1. succes Milsami,poate v-a trece de această echipa şi va ajunge în grupe!
    ps : scriu si eu pee blog despre sport http://offsidesclub.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters