Pagini

27 iulie 2014

Ma simt mindru de Zimbru, ma simt un zimbrist fericit!

Cine s-ar fi gindit, inafara de cei mai inflacarati suporteri ai galbeni-verzilor, ca in acest sezon Zimbru va
cuceri 2 trofee, unul dintre care, SuperCupa Moldovei(pentru prima data in istorie). Ma bucur pentru asta, si mai tare ma bucur ca Zimbru face furori in calificarile Europa League, trecind in primul tur de Shkenjia si in al doilea tur de CSKA Sofia. In turul trei Zimbru va intilni o echipa care la fel se poate de batut, o echipa modesta, dar care poate pune mari pericole la poarta galben-verzilor.


Insa, eu cred ca Zimbru va trece de austriecii de la  Grodig, si va accede in play-off Ligii Europa, caci Zimbru-este echipa, Zimbru este onoare Moldovei!!!
Succesele date se datoreaza in primul rind, domnului Kubarev, care a zidit aceasta echipa, care e zidita aproape din jucatori moldoveni, iar aceasta ma bucura si mai tare. Kubarev a construit o fortareata care poate rezista oricarui atac, si o forta, o familie care poate bate si trece de oricine si orice. Zimbru e capabil sa cucereasca in acest an campionatul, caci este pe linga Sheiff favorita la titlu.
Iar daca trec in play-offul Ligii Europa, iar eu cred in asta, eu cred ca ei pot face fata unei echipei mari ce va cadea ca adversar dupa tragerea la sorti. Eu chiar cred in grupele Europa League, chiar daca este inca o cale grea pina atunci...

Asteptam acum, meciul cu austriecii ce va avea loc pe 31 iulie.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters