Pagini

12 noiembrie 2011

Cazati de polonezi. Ultimul meci al anului tineretul il joaca in Polonia.

Dupa un meci prost din Portugalia, selectionata Moldovei U-21 a ajuns in Polonia pentru a disputa ultimul meci din acest an. Jucatorii si staful tehnic sint cazati in suburbia Warsawiei, cca 30 km de aeroport, intr-un hotel care se numeste -REMES-. Azi selectionata va petrece primul antrenament dupa meciul cu Portugalia, pe un stadion din complexul hotelului la care sint cazati.                                 
Selectionata  s-a pornit din Portugalia la ora 6 dimineata si a ajuns la 6 seara in Polonia.
         Camera hotelului   
Pentru selectionata Moldovei U-21 acest meci va fi ultimul din acest an. Dupa patru infringeri consecutive, toti spera la o prestatie buna si se gindesc numai la victorie in care vor face tot posibilul pentru a realiza acest rezultat si a veni din Polonia cel putin cu 1 punct. Partida va incepe pe data de 14.11.11 la ora 19:00. Arbitrul la centru Jovan KALUDJEROVIC, ajutat de arbitrii asistenti Dejan SAKOVIC si Jovica TATAR, precum si de arbitrul de rezerva Mileta SCEPANOVIC, toti, Muntenegru.
Observator de arbitri va fi Niklas a LIDARANDA (Insulele Feroe), iar Delegat UEFA – Yauheni TRATSIUK (Belarus).

Dupa ce ieri selectionata mare a pierdut ultimul sau meci din acest an, speram si credem ca selectionata de tineret va arata o prestatie buna si frumoasa, caci e ultimul meci al anului si trebuie sa-l incheiem pe o nota buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters