Pagini

1 august 2012

Sheriff 0-1 Dinamo Zagreb

Au avut mai multe ocazii, dar au pierdut! Sheriff Tiraspol a fost învinsă acasă de formaţia Dinamo Zagreb cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 14 după care viespile au atacat incontinuu. Elevii lui Milan Milanovic nu au reuşit însă egalarea şi sunt obligaţi să bată în deplasare pentru a se califica în Play Off-ul Ligii Campionilor.
Sheriff a pierdut cu 0-1 meciul tur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor jucat cu Dinamo Zagreb la Tiraspol. Dinamo a deschis scorul chiar la prima ocazie periculoasă. În minutul 14, Fatos Beqiraj a înscris după ce a ieit unu la unu cu portarul Stoianov. Sheriff a avut ocazii bune de a egala prin Marko Stanojevic în minutul 22, şi Tadej Apatic în minutul 26, însă nu a reuşit să marcheze i Dinamo a ieşit la pauză în avantaj.

În a doua parte a meciului jucătorii celor de la Sheriff au irosit câteva mari ocazii la mijlocul reprizei. În minutul 62, acelaşi Stanojevic a şutat puternic din centrul careului, însă mingea a trecut milimetric pe lângă bară. Peste doar trei minute, lovitura puternică cu capul a căpitanului Miral Samardzic la fel nu a prins spaţiul porţii.

O ocazie bună a avut-o şi noul jucător al echipei, internaţionalul Stanislav Ivanov. În minutul 76, Ivanov a reluat cu capul centrarea lui Pesic, însă mingea a trecut puţin peste bara transversală.

Sheriff nu a mai reuşit să înscrie şi a suferit prima înfrângere din acest sezon în Liga Campionilor. Viespile vor avea o misiune grea la Zagreb în meciul retur de pe 8 august, partidă în care sunt obligaţi să bată pentru a obţine calificarea în Play Off.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters