Pagini

11 iulie 2013

Dacia 2-0 Teuta si alte rezultate a echipelor moldovenesti

Astazi, Dacia si Milsami au trecut primul tur preliminar a Ligii Europa. Primia echipa calificata a fost Milsami Orhei, care a remizat 0-0 in deplasare in Luxemburg cu echipa Dudelange, gratie victorie la Orhei 1-0.
A doua echipa, Dacia a spalat rusinea dupa 1-3 din Albania, si s-a calificat si ea in turul 2, dupa un 2-0 la Chisinau. Golurile au fost marcate de Stoleru si Pavlov.
A treia echipa, FC Tiraspol nu a reusit calificarea. Dupa infringerea de 0-1, la Tiraspol in fata FC Skonto, elevii lui Vlad Goian au reusit sa marcheze in deplasare si au dus partida pina la seria loviturilor de departajare. Aici, tiraspolenii au pierdut 2-4. 

 Sincer, este un rezultat pozitiv pentru Moldova, insa era sa fie si mai bine in cazul victoriei tiraspolenilor. Se  vede clasa jucatorilor si pregatirea fizica a jucatorilor moldoveni si a celor straini. Speram insa, la victorie altei echipe din Tiraspol, FC Sheriff, ce va debuta in Liga Campionilor marti, 16 iulie impotriva echipei Sutieska, in cadrul 2 tur preliminar. Meciul va putea fi urmarit pe blog(50/50)

Meciul Dacia-Teuta putea fi urmarit LIVE mai jos>>>








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters