Pagini

11 decembrie 2011

El Clasico...Real 1-3 Barca

Astazi noaptea s-a jucat cel mai nebun meci din Europa, Real Madrid-Barcelona. Meciul s-a terminat cu victoria extraterestrilor din Catalunya cu 1-3. Chiar in primele secunde Karim Benzema a marcat primul gol in acest meci. Acest gol a devenit cel mai rapid gol din istoria El Clasico. Poate si acest gol rapid i-a stricat toate planurile lui Mourinho. Cit de greu acuma fanilor Realului. Real Madrid cu Mourinho nu a cistigat pe Barcelona nici o data in 90 de minute. Unica oara a fost in finala Cupei Spaniei cind Ronaldo a marcat in reprizele compensate. Real a fost favorit inaintea mecilui si multi sperau, ca daca "madrilenii" cistigau erau deacuma lideri si luau trofeul, insa Barcelona ramine Barcelona... Intii prin Sanchez au egalat, iar in repriza a doua Xavi a adusa in avantaj pe Barca dupa un gol stupid. Si Fabregas a pus punct seriei fara infringeri lui Real. Scor final 1-3.
Cel mai bun jucator de la Real Madrid-Karim Benzema

Cel mai bun jucator de la Barcelona-Leo Messi
P.S Ca madridista imi vine foarte greu sa recunosc, insa e asa. Real a crescut pina la nivelul Barcei, insa ceva nu ajunge echipei lui Mourinho. Speram si cistigam!!!   

2 comentarii:

  1. Da chiar imi vine sa pling... Totusi Barca nu a jucat pe 3 goluri. 2 da dar nu 3... Vedem...Hala Madrid

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint de acord cu tine anonim. Mergem inainte avem avantaj cu un meci mai putin disputat in fata Barcei, dar si partea a 2 a campionatului.
    HALA MADRID!!!

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters