Pagini

14 decembrie 2011

Vaslui cu Rapid in afara Europei,iar Steaua in runda de play-off!



Dupa ultimul meci din grupa D intre Zurich-Vaslui Romania a ramas in cu o echipa in primavara europeana, dupa ce ieri Vaslui a pierdut in deplasare cu scorul de 0-2. Casele de pariuri i-au avut pe baietii lui Hizo favoriti in meciul de ieri. Pentru victoria gazdelor compania BWIN avea un coeficient de  2.75, pe remiza 3.40, iar pe victoria romanilor 2.35 ! Moldoveanul Denis Zmeu nu a jucat in acest meci! 


Un alt meci cu compania echipei romane sa jucat intre - Steaua-AEK! In cazul acesta compania BWIN le asigura victoria romanilor mai sigura de alta echipa din Romania-Vaslui. Pentru victoria "stelistilor" coeficientul este de 1.53, remiza 3.90 si pentru victoria oaspetilor coeficientul este de  5.75 ! Totusi "stelistii"au fost obligati sa cistige si sa spere macar la un egal in celalalt meci din grupa J intre Maccabi Haifa si Schalke 04 pentru a se califica in runda play-off, ce si s-a intimplat). Scorul final a fost de 3-1 pentru baietii lui Becali. Meciul s-a jucat pe National Arena care a batut un nou record- 50.000 de mii de spectatori prezenti la meci!


Cea mai rusinoasa echipa din Romania- Rapid Bucuresti a jucat azi in Europa League ultimul sau meci contra unei echipei din Olanda-PSV. Dupa 6 meciuri Rapid a acumulat 3 puncte si se afla pe ultimul loc: 1 victorie si 5 infringeri si un golaveraj de 5:12.  Coeficientul companiei BWIN pentru victoria Olandezilor le oferea un coeficient de 1.34, pentru remiza 4.60  si pentru victoria romanilor 8.50. 

MECIURILE LIVE SE PUTEAU VEDEA AICI

Un comentariu:

Statistica

free counters