Pagini

26 iulie 2012

Zimbru, Milsami si Dacia-eliminati din Liga Europa

Azi seara Zimbru, Dacia si Milsami au jucat meciurile mansa retur din cadrul preliminariilor Ligii Europei. Zimbru a putut da lovitura si a devenit unica echipa din aceasta seara care a luptat pina la ultimul minut si a putut sa se califice in turul trei calificativ a Ligii Europa. Zimbru a deschis scorul prin Barakhoev la sfirsitul primei reprize. "Galben-verzii" au aratat elvetienilor ce poate o echipa din Moldova, luptind egal la egal cu oaspetii. Insa, la loterea loviturilor de departajare norocul a fost pe partea celor de la Young Boys.
Respect ZIMBRU!!! Ati dat totul pe teren!!!

Dacii au cedat cu 2-0 in deplasare la Elfsbor. Dubla lui Nilson le-a adus suedezilor victoria. Echipa suedeza in tur a cedat dacilor cu 1-0. Cei de la Milsami au pierdut rusinos in in deplasare la AKTOBE. "Vulturii" au pierdut cu 3-0 si au fost eliminati din Liga Europei. Primul meci s-a terminat cu victoria orheenilor, scor 4-2.
Acum doar Sheriff Tiraspol a ramas in cupele europene. In al treilea tur al Ligii campionilor, tiraspolenii se vor bate cu Dinamo Zagreb. 
Meciurile au transmise LIVE pe blog.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters