Pagini

3 iulie 2012

(VIDEO)Casillas a cerut finalul meciului din respect pentru Italia

Portarul nationalei de fotbal a Spaniei va intra in istorie! Chiar daca a ajuns deja impreuna cu formatia sa, ridicind deasupra capului de trei ori consecutiv Cupa turneelor finale din 2008, 2010 si 2012, gestul sau din ultimele minute ale finalei cu Italia il vor duce pe spaniol in inimile tuturor italienilor.
Portarul Realului a dat dovada de sportivitate si de un altruism iesit din comun, data fiind tensiunea si incarcatura emotionala a partidei.
Imediat dupa ce s-au aratat de la margine cele 3 minute de prelungiri ale finalei, Casillas i-a transmins tusierului sa opreasca partida. Scorul era deja 4-0 pentru Spania, iar goalkeeper-ul iberic a cerut arbitrilor sa puna punct meciului din respect pentru Italia: "Respect pentru adversari! Respect pentru Italia", au fost cuvintele lui Casillas
VEZI VIDEO in continuare...



Portarul Realului si-a motivat gestul afirmind ca scorul era unul categoric, Spania demonstrase deja ca este mai bună si nu mai era nevoie ca agonia Italiei sa fie prelungita.
Arbitrul tusier a comunicat centralului dorinta lui Casillas, iar brigada de arbitri a luat decizia de a pune imediat capat jocului. Dupa ultimul fluier al finalei, Casillas i-a strins mina centralului portughez, multumindu-i astfel pentru ca a tinut cont de dorinta sa.

Casillas a devenit dupa finala cu Italia primul jucator care cistiga 100 de partide internationale si de asemenea, portarul madrilen a stabilit un nou record de invincibilitate: 509 minute fara gol primit la Campionatul European, depasindu-l pe italianul Dino Zoff care a bifat 494 de minute fara gol primit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters