Pagini

18 martie 2012

Fernando Torres marcheaza dupa o pauza de 150 de zile!

Stirea care a facut inconjurul Pamintului: Torres a marcat de doua ori! Fernandro Torres a reusit sa inscrie dupa 150 de zile de seceta crunta. Ba chiar a punctat de două ori. Atacantul lui Chelsea a marcat in victoria cu Leicester City, scor 5-2, din Cupa Angliei si pune astfel capat unei perioade frustrante de 25 de ore si 41 de minute in care n-a izbutit sa scuture vreo plasa intr-un meci oficial.

Ultima data cind atacantul pe care Chelsea a dat aproximativ 58 de milioane de euro a reusit sa marcheze a fost pe 19 octombrie 2011. Dupa meci, Torres a declarat:
"Aveam nevoie de aceste goluri. Am muncit extrem de mult ca sa reusesc sa marchez. Probabil ca meseria atacantilor este sa inscrie si daca nu reusesti s-o faci, suporterii cred ca ai jucat prost", au fost primele cuvinte ale lui Torres dupa primele goluri din 2012.
Chelsea s-a impus cu 5-2 in fata celor de la Leicester si s-a calificat in semifinalele Cupei Angliei. Golurile au fost marcate de Cahill (12), Kalou (18), Torres (67, 85) si Meireles (90+1), respectiv Beckford (78) si Marshall (89).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters