Pagini

30 martie 2012

La 65 de ani de la fondare Zimbru doreste sa invita Chelsea!

FC „Zimbru” planifica sa invite la aniversarea sa unul dintre cele mai populare cluburi de fotbal din lume – „Chelsea” Londra. Meciul ar putea avea loc deja la 16 mai, la doua zile dupa incheierea sezonului in Campionatul Angliei (Premier League).

„Avem planuri mari, ne-am ambitionat sa invitam cluburi de top. Sper ca va fi „Chelsea”, a declarat  miliardarul rus, dar si coproprietarul clubului, Adlan Shishanov.
 De mentionat ca, acum un an, Adlan Shishanov intentiona sa aduca la Chisinau unul dintre granzii fotbalului mondial – FC „Real” Madrid, insa suma de 1 milion de dolari pentru meci, dar si lista de cerinte pretentioasa (raiderul) a antrenorilor si jucatorilor s-a dovedit a fi irealizabil in acel moment. Cit va cere Roman Abramovich pentru acest meci, pentru moment, nu se cunoaste.
In istoria sa, „Zimbru” a avut ocazia sa joace cu o formatie din Regatul Unit. In sezonul 1999 – 2000, „galben-verzii” au infruntat echipa „Tottanham” in cadrul Cupei UEFA, meci desfasurat la Chisinau si incheiat la egalitate - 0:0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters