Pagini

19 octombrie 2011

Cine vine oare la Chisinau? Real sau Manchester?

Luni, 17 octombrie, în adresa clubului de fotbal „Dacia" a venit un fax din partea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Anterior conducerea echipei chişinăuiene a venit faţă de forul fotbalistic cu propunerea de a organiza pe data de 12 noiembrie a anului curent, un meci amical între selecţionata Moldovei şi „Dacia". Propunerea a fost respinsă de către FMF, care a motivat refuzul prin faptul, că echipa naţională a ajuns deja la o înţelegere privind disputarea unui meci amical în Georgia, cu selecţionata acestei ţări.

Stimaţi suporteri, simpatizanţi ai „lupilor galbeni", dar şi simpli amatori ai fotbalului, refuzul selecţionatei Moldovei de a juca în compania clubului dumneavoastră preferat nu va influenţa în nici un mod asupra festivităţii, care este planificată pentru data de 12 noiembrie 2011, cînd FC „Dacia" va împlini 12 ani de la fondare.

Memoraţi această dată! Însemnaţi cu roşu această zi! Daca aveţi planificate pe 12 noiembrie careva treburi - amînaţile pentru altă dată! Anume în această zi Moldova va avea parte de o adevărată sărbătoare fotbalistică cu participarea campioanei en-titre şi o echipă cu nume în fotbalul mondial.

In comentarii scrie, cu cine doresti ca Dacia sa joace un amical? 
sursa: fcdacia.md/ 

2 comentarii:

  1. Eu vreau sa joace cu Samosfal Balti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Da daka serios? spune-ti o echipa cel putin din campionatul Rusiei sau Ucrainei... Dupe toate zvonurile nu cred ca vine Real Madrid... Poate sa vina CSCA-Moscova sau Zenit, Racing, Udineze s.a
    ...

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters