Pagini

29 octombrie 2011

El Clasico! Zimbru - Sheriff si alte meciuri a etapei 14!

 EL CLASICO
30.10.11
Cele mai titulate echipe din Moldova  se vor confrunta mine in meciul de jubileu - 50. Amindoua aceste echipe au cistigat 18 trofee de Campioni a RM , 10- Sheriff si 8 - Zimbru.   

In 49 de meciuri Sheriff a cistigat de 26 de ori, iar Zimbru de 10 . Cele ramase 13 meciuri s-au treminat la egalitate.. Primul meci dintre aceste doua echipe s-a petrecut pe 14 septembrie 1998, atunci meciul s-a terminat cu egalitate. Ultimul meci s-a petrecut la Tiraspol, unde Sheriff a luat cele 3 puncte.2-1. .
In total aceste 2 echipe au batut  105 goluri. 
Sheriff-68 iar Zimbru-38.Cele mai mari victorii  si a Sheriffului si a Zimbrului - 3-0.
In sezonul trecut echipele au jucat 1-1 la Chisinau, 1-0 la Tiraspol pentru Sheriff si 1-0 la Chisinau pentru Zimbru.
Meciurile dintre aceste 2 echipe intotdeauna au fost cu ceva deosebite de altele( nu degeaba sunt numite El Clasico moldovenesc), cum vor juca si cite goluri vor fi in meciul urmator vom vedea miine in direct pe sait-ul nostru!!! 



Chiar sa spun cinstit Zimbru cu Tabanov arata mult mai frumos! 

Dupa fiecare meci Stroenco cauta vinova-ti. Un antrenor adevarat invers trebuie sa incurajeze echipa, de nu face asta echipa arata un joc slab si fara un oricare gust. 

(Video)Zimbru 0-1 Sheriff!!! Fara comentarii, ca si alte El Clasico MD!!! 

Tiraspol 0-2 Dacia FC Tiraspol - parca nici nu e echipa. Cind vrea cistiga cind vrea pierde. 

Deci de aicea si rezultatele. Un meci in care Dacia mai departe va lupta cu Sheriff pentru titlu!
(Video)Nistru 0-1 Academia Nistru, ce tare ne bucuram cind a luat puncte la Milsami si a.m.d. E o echipa frumoasa si cu mica istorie in Cupele Europene. Poate se va renaste? Referindu-ma la meci... totul a decis tinarul si ambitiosul Ciuperca. 0-1.

(Video)Costuleni 3-3 Iskra-Stal Cel mai spectaculos meci a etapei. La inceputul partidei primii au marcat cei de la Costuleni prin Sofroni. Pina la pauza Iskra a iesit lidera prin golurile lui Iavorski si Skripcenko.  In a 2 repriza scorul in minutul 55 era de 1-3, Iskra a marcat prin Truhanov. Cei de la Costuleni totusi au egalat pina la sfirsit prin Svertkaia si Gonta si au luat un punct, dar ramin in continuare codasi!!!

(Video)Sf.Gheorghe 0-1 Olimpia Iata ca, Olimpia a luat cele asteptate 3 puncte. Golul victorie a fost marcat de Ovseanikov - `38. Olimpia s-a urcat pe locul - 10, iar Sf.Gheorghe - 8.

(Video)Rapid 1-1 Milsami-Ursidos Cei cu Milsami? Cind vom vedea jocul lor de anul  trecut? Iata ca in meciul de azi ei puteau in ultimele minute pierd cele 3 puncte si ramin cu -1. Golul la Milsami a marcat Grigoruta, iar la Rapid Manaliu!





Video Golurilor puteti privi in rubrica Divizia Nationala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters