Pagini

22 octombrie 2011

Divizia Nationala, etapa a 13-a. Academia - prima victorie! (Statistica si video golurilor)

 Etapa 13-a a DN
Academia-UTM 1-0 Costuleni(Video)
Olimpia 0-0 Zimbru(Video)
Iskra-Stal 3-0 Sf.Gheorghe
Milsami-Ursidos 1-2 Nistru(Video)
Sheriff 3-1 Tiraspol (Video)
Dacia 3-0 Rapid (Video)
LIVE
Dacia - Rapid 3-0(FINISH)RIVITI LIVE IN RUBRICA "LIVE FOOTBALL"



Etapa a 13-a a devenit o etapa cu multe surprize: 
Academia UTM 1-0 Costuleni
Academicii au obtinut prima si foarte importanta victorie. Totusi, acesta echipa-Costuleni care promitea  obiective mari si a achizitionat in ultimul timp trei jucatori, nu se indeplenesc! Golul a fost marcat chiar de un jucator al echipei Costuleni in propria poarta - Mocanu! 

Iskra-Stal 3-0 Sf.Gheorghe
Echipa din Ribnita, dupa esecul si un zdrobitor de 0-3 cu Zimbru isi revine si cu acelasi scor invinge echipa din Suruceni! Dupa un start de sezon mult mai bun a "surucenilor" , echia din Ribnita i-a   intrecut si pe ei si pe cei de la Milsami-Ursidos, ocupind acuma locul 4! Golurile au fost marcate de Iavorski, Gorodetski(pen), Cebotariov.   

Olimpia 0-0 Zimbru

Iata ca, Zimbru dupa un inceput bun a partii a 2 Campionatului RM, stopeaza la Balti. Baltenii dupa o perioada cea mai slaba din existenta lor i-au un punct la ei acasa si ii incurca pe Zimbru! Daca, Dacia si Sheriff cistiga meciurile lor, atunci Zimbru tot mai departe se va indeparta de 1 si 2 loc.
Milsami-Ursidos 1-2 Nistru

Cea mai urita infringere pentru Milsami-Ursidos. Suporterii lor dupa aceasta infringere vor dori demisia lui Stan si mai mult! Cei de la Nistru arata un joc frumos si pe multe echipe din DN le pun in situatii grele! Goluri marcate de Vilcu si Iepureanu pentru Nistru, iar de la Milsami-Ursidos - Furdui(pen).
Sheriff 3-1 Tiraspol
Derbiul Tiraspolului ca intotdeauna sub dictarea Sheriffu-lui. Sheriff a deschis scorul prin cel mai bun gol-gheter - Balima, apoi Sosa si Samardjic au inchis seria de goluri a Sherifu-lui. In ultimele minute Grosu a redus din diferenta! Sheriff, in continuare ocupa locul 1, depasind Dacia cu un punct! 
Dacia 3-0 Rapid 
Dacii, nu se lasa batuti si se lupta pentru primul loc in clasament. Poate in urmatoarea etapa ei o sa urce pe primul loc, doar prin infringerea Sheriffu-lui in Derby-ul Moldovei - cu Zimbru! Insa, in etapa aceasta dacii, au invins Rapidu-l cu 3-0, golurile marcate de Pavlov, Selio si Bobali!
Video golurilor o sa puteti privi mai tirziu in rubrica "Divizia Nationala"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters