Pagini

15 octombrie 2011

15 octombrie, Divizia Nationala, etapa a 12-a. Statistica. Video golurilor priviti in rubrica"Divizia Nationala"

                   Etapa a 12-a                                                      
15.10,15.00 Costuleni 2-1 Sfintul Gheorghe                            
15.10,15.00 CSCA Rapid 1-2 Sheriff
15.10,15.00 Nistru 1-3 Dacia  
15.10,15.00 Academia-UTM 2-5 Milsami-Ursidos                    
15.10,17.00 Zimbru 4-1 Iskra-Stal                                                    
15.10,17.00 FC Tiraspol 0-0 Olimpia 
 FOTO ETAPEI:(Balasa cu fanii Zimbrului)
          Statistica etapei :
 Academia UTM 2-5  Milsami-Ursidos     
 Iata ca sa terminat etapa a 12-a cu un  "sac" plin de goluri. S-a vazut clar pauza de doua saptamini in care jucatorii s-au odihnit si le-a venit dorul de fotbal. Cel mai rezultativ meci a fost Academia UTM - Milsami-Ursidos in care au fost marcate 7 goluri. In minutul `23 scorul pe tabela arata 0-4 pentru orheeni. Deacuma e a doua victorie pentru orheeni cu un scor atit de mare(in etapa 11-a au umilit Costuleni cu un 5-1).Poate ca suporterii orheeni il voi iubi pe Stan sau nu!? Dar pentru Academia aceasta infringere este a 5.
CSCA Rapid 1-2 Sheriff 
 Cel mai interesant meci cu multa intriga s-a petrecut la Ghidighici, unde CSCA Rapid a intilnit Sherifful. Ce bucurie a fost cind Jardan a preluat cu capul mingea in poarta si a facut la inceput de meci scorul de 1-0. Iata ca Sheriff a egalat prin Luvanor si la sfirsit de meci a facut 1-2 prin Cheptine care inscrie pentru Sheriff in cele mai importante meciuri сi sta pe banca de rezerva pina atunci cind lui Rashkevici ii trebuie ajutor. Cel mai important ca inainte de a atinge mingea A.Cheptine, un  jucator  Rapidist a fost faultat, insa Sheriff a inscris si a cistigat!
Nistru 1-3 Dacia  
Iata ca si campioana Dacia a inceput meciul cu un gol incasat dupa ce a batut Lichioiu. Insa   Dacii au aratat caracterul de "lupi" replicind prin Pavlov, Orbu si Neceaev.
Costuleni 2-1 Sf.Gheorghe 
Iata ca a venit si cea mai asteptata victorie a lui Velizar Popov. Cei de la Costuleni nu au simtit gustul victoriei chiar din prima etapa si iata ca dupa o pauza, au luat cele trei puncte care le pot ajuta sa iasa din zona retrogradarii. Cele trei goluri au fost marcate in prima repriza in care Soimu si Mocanu au inscris pentru Costuleni si Sakey din penalty, pentru echipa din Suruceni.
Tiraspol 0-0 Olimpia 
Olimpia-dezamagirea campionatului. Fara victorie din prima etapa, cind au invins chiar echipa din Tiraspol, atunci la Balti. Baietii lui Bunea nu se regasesc si merg pe a 10-a pozitie.Despre cei din Tiraspol pot spune ca Goian i-a mai inviorat putin si acum echipa e pe pozitia a 6. Multe ocazii de gol, dar scorul a ramas "alb"
Zimbru 4-1 Iskra-Stal 
Iata ca Zimbru e echipa care a umilit in cele doua meciuri baietii din Ribnita. Atunci cu  un 0-3 si acum cu un 4-1. Iskra o echipa putem spune foarte buna care nu se lauda sau nu se plinge la ceva, atunci cind pierd. Am tot respectul fata de asa echipa. Meciul a aratat suprematia Zimbrului care a deschis scorul prin Molla, pe urma prin Balasa si noul jucator rus Barahoev. Iskra a replicat prin Antoniuc printr-o greseala a lui Paius. Iar in ultimul minut de meci scorul a fost de 4-1, golul fiind marcat de Plamadeala. 
 
Video golurilor priviti in rubrica "Divizia Nationala"
                                   
 
Pe saitul nostru au fost transmisiunile LIVE la meciurile de pe 15.10.11 din Campionatul Moldovei si cel Spaniol, Englez, Italian si Rus...Aceasta o putea-ti privi in rubrica "LIVE FOOTBALL"



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters