Pagini

19 aprilie 2012

Ganea n-a rezistat nici o luna: si-a dat demisia de la Rapid Ghidighici

Mai putin de o luna a rezistat Ionel Ganea ca antrenor principal al formatiei Rapid Ghidighici. Fostul mare international roman a demisionat azi si va fi inlocuit de Sergiu Secu. In scurtul timp petrecut in Republica Moldova, Ganea a reusit sa califice formatia in semifinalele Cupei, dar a avut un parcurs mai degraba modest in campionat: fostul virf lasa echipa pe locul 9, cu 23 de puncte.

Localitatea Ghidighici este situata in apropierea Chisinaului si are o populatie de doar 5000 de locuitori. La Rapid Ghidighici joaca si fostul atacant dinamovist Alexandru Baltoi, care este al doilea roman din lot dupa fundasul Vasile Militaru.

Patronul, un soi de Gigi Becali - el sa fie cauza rupturii?
Chiar daca pentru moment nu se stie motivul despartirii de Rapid, s-ar putea ca relatia cu patronul sa fi stat la baza deciziei. Victor Ostap, omul cu banii de la Rapid. Nu menajeaza pe nimeni cind vine vorba de fotbal si e brutal ca o lovitura in plină figura. "Degeaba dai gol Angliei, daca nu poti sa aduci agresivitate la echipa asta. Ca dinsii isi bat joc de fotbal uneori", i-a spus lui Ganea la prima intilnire.

"Mai, Ionele, am auzit ca iti place sa bati arbitrii! Nu-i nicio problema, ca si mie imi place! Hai sa-i batem la dublu»", Victor Ostap, patron Rapid

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters