Pagini

3 aprilie 2012

Tripleta HigRoBen la un gol de tripleta istorica Messi-Etoo-Henry

Gonzalo Higuain, Cristiano Ronaldo si Karim Benzema sunt aproape de a atinge cifrele istorice reusite de catalanii Messi, Etoo si Henry in 2009. HigRoBen, tridentul ofensiv al Madridului care nu joaca mereu impreuna dar care face senzatie la nivel mondial se apropie de un nou record.

Cristiano Ronaldo (37 de goluri in La Liga, 6 in Champions League, 3 in Copa del Rey si 1 in Supercupa Spaniei), Karim Benzema (17 goluri in La Liga, 7 goluri in Champions League, 3 in Copa del Rey si 1 in Supercupa Spaniei) si Gonzalo “Pipita” Higuain (20 de goluri in La Liga, 3 in Champions League si 1 in Copa del Rey) aduna pana in prezent 99 de goluri apropiindu-se de un record istoric in fotbalul spaniol.
Este vorba de recordul stabilit in sezonul 2008-2009 de Leo Messi (38 de goluri), Samuel Eto`o (36 de goluri) si Thierry Henry (26 de goluri) tripleta Barcelonei care a marcat 100 de goluri intr-un sezon competitional. De remarcat faptul ca in istoria clubului Real Madrid niciun al trident ofensiv nu a atins aceste cifre indiferent de numele care s-au perindat in atacul clubului blanco. Cu cel putin noua meciuri oficiale ramase de jucat (opt in La Liga si macar unul in Champions League) acestia vor dobori recordul detinut de tripleta Barcelonei inca de acum patru ani.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters