Pagini

25 aprilie 2012

LIVE 21.45 Real 2-1 Bavaria(1-3)

Nici ca visau madrilenii la un debut mai bun de meci. Cristiano Ronaldo fura prim planul primelor 15 minute si reuseste o dubla de senzatie. Lusitanul transforma un penalty obtinut de Angel di Maria inca din minutul 6 pentru ca zece minute mai tarziu sa finalizeze o actiune pornita din interceptia lui Khedira. Si cam atat…atat a jucat Madridul pentru o finala visata de milioane de fani. Daca la Munchen si Barcelona, lateralii au jucat fara greseala, aseara Arbeloa si Marcelo au comis erori uriase. Nici Pepe sau Ramos n-au fost in apele lor, astfel ca excelentii Alonso si Khedira si-au vazut eforturile deznadajduite. Mijlocul bavarez a pus stapanire pe meci, Ribery si Robben pe benzi iar masivul Gomez pe centrul careului. Pepe si Ramos nu reusesc sa loveasca mingea inaintea atacantului german, iar Bayern rateaza cateva sanse de gol pana cand in minutul 27, Kassai dicteaza penalty la interventia lui Pepe asupra lui Gomez. Transforma cu noroc Robben si Bayern revine in meci.
Cu serioase probleme la constructie si cu evidente probleme de oboseala acumulata, Madridul nu poate mai mult in timp ce Bayern se multumeste sa traga semnale de alarma la poarta lui Casillas, dar fara real pericol. Asa intra meciul in prelungiri, acolo un Real parca sta mai bine. Cele 30 de minute trec insa pe nesimtite iar cea de-a doua finalista se desemneaza la penaltyuri. Incepe infernul…
Trage Alaba si Bayern marcheaza. Regele penaltyurilor, Cristiano Ronaldo, rateaza asa cum o fac toti marii fotbalisti in momentele mari. Reactie incredibila a publicului care se ridica in picioare si striga: „Ronaldoooo…Ronaldooo”. Portughezul are capul plecat. Merge la mijlocul terenului si nu se mai intoarce cu fata spre poarta. Simte ce va urma. Bayern prinde curaj si face 2-0 iar brazilianul Kaka isi incheie lamentabil conturile cu Real Madrid: bate prost si Neuer apara al doilea penalty. Xabi Alonso este primul madrilen care inscrie, iar Iker salveaza apoi in doua randuri suturile bavarezilor Kroos si Lahm. San Iker intoarce soara calificarii intr-un mod fantastic si ii lasa lui Ramos misiunea desprinderii…Andaluzul are tupeu, priveste…se aseaza…suteaza…Mou e in genunchi…Neuer este germanul autentic calit de istorie si impulsionat de personalitate…jocul de priviri este decisiv…Sergio trage…peste poarta. S-a terminat! Schweinie nu poate rata…Si nici nu o face, chiar daca in fata sa este marele Casillas. Bayern elimina Madridul la penaltyuri, iar fanii gasesc puterea sa strige: „Joseeee Mourinhoooo..”. Portughezul este deja la vestiare, trist isi cauta discursul pentru elevii sai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters