Pagini

8 mai 2012

Dobrovolski a dat demisia din postura sa de antrenor principal la Dacia

Lupii galbeni au ramas fara conducator. Igor Dobrovolski a parasit Dacia Chisinau.

Ultima picatura a fost egalul de aseara cu FC Tiraspol, care i-a lasat pe daci practic fara sanse la un nou titlu. Pana la finalul sezonului formatia va fi pregatita de Igor Negrescu, tehnicianul care a antrenat pana acum echipa a doua a Daciei. Pe durata a doi ani, cat a condus lupii galbeni, Dobrovolski nu a manifestat exces de modestie si nici de corectitudine in raport cu presa sau suporterii.


Dincolo de abilitatile sale de antrenor, Igor Dobrovolski a devenit cunoscut mai ales datorita comportamentului sau impulsiv. El a facut show chiar la prima conferinta de dupa preluarea Daciei, in iulie 2010.
In sezonul trecut tehnicianul a mai iesit de cateva ori in evidenta, cand a injurat un arbitru de tusa si s-a certat cu suporterii de cateva ori.
Dobrovolski a facut spectacol si in actuala editie a Diviziei Nationale. Antrenorul in varsta de 44 de ani s-a certat cu un reporter.
In sezonul trecut Igor Dobrovolski a cucerit primul titlu in istoria clubului Dacia Chisinau si a castigat Supercupa Moldovei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters