Pagini

6 mai 2012

Sfintul Gheorghe Suruceni nu a primit licenta UEFA

Sfintul Gheorghe Suruceni este singura echipa din Divizia Nationala care nu a primit licenta UEFA, ce permite participarea in liga superioara si Cupele Europene. Patronul echipei, Valeriu Renita, a declarat ca initiativa a venit din partea presedintelui FMF, Pavel Cebanu.

"Pentru mine nu a fost o surpriza. Domnul Cebanu urmareste eliminarea clubului Sfintul Gheorghe, chiar distrugerea lui. Noi vom actiona legal, cu probe, si vom ataca decizia in instanta", a declarat valeriu Renita, patroul echipei.

 Presedintele Comitetului de Licentiere a Federatiei, Mihai Anghel, a motivat insa decizia prin faptul ca Sfintul Gheorghe nu a indeplinit principala conditie de licentiere.

"Una pot sa va spun, clubul Sfintul Gheorghe nu a depus raportul anual financiar auditului independent. Asta-i cea mai importanta conditie, asa cum reiese din regulament", a precizat Mihai Anghel, vicepresedintele FMF.

Sfintul Gheorghe poate ataca aceasta decizie timp de cinci zile, in caz contrar, echipa din Suruceni va avea soarta de anul trecut a formatiilor CF Gagauzia si Dinamo Tighina si va retrograda in Divizia A.

Un comentariu:

  1. Totuşi, Basarabia pământ Românesc! citeste aici:http://www.romaniidindiaspora.com/

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters