Pagini

29 mai 2012

G.Sidenco umilit pina la lacrimi dupa ce a fost suspendat pe 2 ani din fotbal!

Sanctiuni drastice pentru arbitrul din finala Cupei Moldovei, Ghenadie Sidenco. Centralul din Balti a fost suspendat astazi pentru 2 ani de Comitetul de Arbitri, deoarece nu a validat un gol valabil marcat de Rapid in poarta lui Milsami. Sidenco isi recunoaste vina si a declarat ca a facut cea mai mare greseala din viata sa.
Cea mai controversata faza a meciului a avut loc in prima repriza de prelungiri. Atacantul Rapidului, Andrei Bugneac, a reusit sa marcheze, iar arbitrul Ghenadie Sidenco a validat golul.
Cateva clipe mai tarziu, insa, centralul l-a anulat, dupa o consultare cu tusierul Gorbatov. Arbitrii au decis ca mingea aruncata din out a intrat in poarta lui Milsami fara sa fie atinsa de cineva.
Ghenadie Sidenco a fost suspendat pentru 2 ani de Comitetul de Arbitri al Federatiei de Fotbal. Desi recunoaste ca a gresit, centralul nu este de acord decizia si a anuntat ca o va contesta la Comitetul de Apel.
El urmeaza sa fie scos si din lista arbitrilor UEFA. Greseala lui Sidenco a fost una fatala pentru Rapid. Gruparea din Ghidighici a fost invinsa de Milsami la penalty-uri si a ratat calificarea in Liga Europa. Rapidistii cer rejucarea finalei Cupei Moldovei.

 sursa: protv.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters