Pagini

31 mai 2012

OFICIAL! Frank Lampard va rata EURO 2012, din cauza unei accidentari!

Mijlocasul englez Frank Lampard (Chelsea Londra) nu va juca la turneul final al Campionatului European din Ucraina si Polonia, care se va desfasura in perioda 8 iunie-1 iulie, din cauza unei accidentari la coapsa, a anuntat, joi, Federatia Engleza de Fotbal, citata de AFP.

30 mai 2012

LIVE 21.15 Elvetia - Romania


Drumul Romaniei catre Mondialul din Brazilia începe la Lucerna. Selectionerul Romaniei pregateste trei suprize mari pentru meciul care se va disputa pe "Swissporarena". Lobont va fi titular in locul lui Tatarusanu. Goalkeeper la AS Roma, Lobby n-a mai stat in poarta "tricolorilor" de 2 ani, de la remiza cu Albania, scor 1-1 (3 septembrie 2010). Surprizele lui Victor Piturca nu se opresc aici: Gaman (Astra) si debutantul Grozav ("U" Cluj) au si ei sanse mari sa prinda primul 11.

29 mai 2012

G.Sidenco umilit pina la lacrimi dupa ce a fost suspendat pe 2 ani din fotbal!

Sanctiuni drastice pentru arbitrul din finala Cupei Moldovei, Ghenadie Sidenco. Centralul din Balti a fost suspendat astazi pentru 2 ani de Comitetul de Arbitri, deoarece nu a validat un gol valabil marcat de Rapid in poarta lui Milsami. Sidenco isi recunoaste vina si a declarat ca a facut cea mai mare greseala din viata sa.

28 mai 2012

Rapid a ramas fara presedinte! Victor Ostap a demisionat din functia de presedinte al clubului Rapid Ghidighici!

Victor Ostap a demisionat din functia de presedinte al clubului Rapid Ghidighici. El afirma ca nu mai poate tolera arbitrajul de felul celui de aseara din partida cu Milsami Orhei. Mai mult, el a solicitat presedintelui si prim-ministrului sa dispuna o ancheta a arbitrajului.

27 mai 2012

Milsami a cistigat in Finala Cupei Moldovei in fata Rapidului dupa loviturile de departajare!

Milsami Orhei este noua detinatoare a Cupei Moldovei. Aceasta a invins dupa loviturile de departajare formatia Rapid Ghidighici cu scorul de 5 la 3. In urma acestei victorii Milsami a obtinut dreptul de a evolua in preliminariile Ligii Europa.

26 mai 2012

(VIDEO) Jucatorii nationalei Olandei s-au filmat intr-un videoclip!

Vedetele de zeci de milioane ale Portocalei Mecanice s-au filmat intr-un clip considerat de fani stupid si nedemn de niste fotbalisti de o asemenea valoare. Spotul in care starurile nationalei Olandei s-au filmat in situatii amuzante, iar pe alocuri chiar jenante, promoveaza un lant de supermarket-uri. Productia dureaza tocmai 3 minute si are la baza cantecul "Birdie Song".

25 mai 2012

Tricolorii zdrobiti de selectionata Venezuelei!

Zdrobiti cu 4 la 0 de Venezuela. Moldovenii nu au putut marca nici macar un gol de onoare in meciul amical de noaptea trecuta. Anterior, jucatorii s-au plans pe caldura insuportabila si umiditatea sporita din America de Sud. In debutul meciului cu Venezuela, moldovenii au avut doua incercari slabe de a deschide scorul prin Ovseannicov si Picusciac. Ocaziile insa nu au fost transformate in gol, iar scorul a ramas neschimbat pana aproape de pauza.

21 mai 2012

Chelsea a cistigat Cupa Ligii Campionilor prima oara in istorie!

Fiind aproximativ 10 zile in Grecia am avut ocazia sa privesc cel mai culminant meci al anului intr-un Sport-Bar din orasul Hanioti intre Bayern si Chelsea. 

12 mai 2012

Peste 400 de basci s-au dus la Budapesta ca sa vada finala de la Bucuresti!

Peste 400 de suporteri ai echipei Athletic Bilbao s-au simtit extraordinar de prost, dupa ce au ajuns in capitala Ungariei pentru a vedea finala Europe League din ... Romania. Ei au confundat, ca de obicei, Bucurestiul cu Budapesta.

10 mai 2012

Milsami a comemorat decesul baiatului de 16 ani Roman Lungu!

Partida dintre Milsami si Costuleni din cadrul Diviziei Nationale a inceput astazi cu un minut de reculegere in memoria lui Roman Lungu, un baiat de doar 16 ani care a murit pe terenul de fotbal din Orhei.

9 mai 2012

7 mai 2012

Fotbalist moldovean de 16 ani a decedat pe teren de fotbal!

In ziua de 6 mai in fotbalul de juniori s-a produs o tragedie. Un baiat de 16 ani din Orhei a decedat in timpul unui meci din Campionatul Moldovei dintre Juniori.

6 mai 2012

Sfintul Gheorghe Suruceni nu a primit licenta UEFA

Sfintul Gheorghe Suruceni este singura echipa din Divizia Nationala care nu a primit licenta UEFA, ce permite participarea in liga superioara si Cupele Europene. Patronul echipei, Valeriu Renita, a declarat ca initiativa a venit din partea presedintelui FMF, Pavel Cebanu.

5 mai 2012

Primul trofeu lui Di Matteo la Chelsea. Finala Cupei Angliei Liverpool 1-2 Chelsea

Di Matteo a cucerit primul trofeu in postura de antrebor secund la Chelsea dupa ce azi a invins Liverpool in finala Cupei Angliei. Meciul s-a jucat pe stadionul Wembley.
(click pe foto pentru a vedea LIVE meciul de la 19.15)

Ce semnifica logo-ul EURO 2012?

Logo-ul si sloganul oficial al Campionatului European EURO 2012 au fost dezvaluite intr-un eveniment special ce a avut loc pe 14 decembrie 2009

2 mai 2012

Roy Hodgson a devenit selectioner al Angliei

Roy Hodgson a devenit principalul favorit pentru preluarea nationalei Albionului dupa ce, duminica, Federatia Engleza a anuntat ca a avut discutii cu managerul lui West Bromwich.

Statistica

free counters