Pagini

11 noiembrie 2011

Georgia 2-0 Moldova.


Astazi selectionata Moldovei va disputa ultimul meci din acest an. La Tbilisi Moldova va intilni Georgia intr-un meci amical. Ultima oara aceste doua echipe s-au intilnit in vara anului trecut la Chisinau. Scorul fiind de 0-0.  Moldova cu Geirgia s-au intilnit in meciurile amicale de mai multe ori. De 4 ori a cistigat Moldova, de 2 ori s-a jucat la egal si de 3 ori mai puternici au fost Georgienii. Acest meci poate fi ultimul pentru Gabi Balint la cirma selectionatei noastre. Contractul lui respira la sfirsitul anului si nu se stie daca va fi prelungit.
Locul disputarii: Tbilisi.Stadionul -  M.Meskhi
Inceperea la ora 16:00
Arbitrul: Vusal Aliev(Azerbaijan).
1,50 - 4,74 - 6,49.
Lotul selectionatei:
Portari:Artem Gaiduchevici (Dacia), Alexabdru Zveaghintev (Sheriff).
Fundasi:
Simion Bulgaru (Alania, Rusia), Alexandru Epureanu (Dinamo Moscova, Rusia), Igor Armas (Kubani, Rusia), Adrian Cascaval (Academia-UTM), Victor Golovatenco (Sibiri, Rusia), Vadim Bolohan(Milsami-Ursidos).
Mijlocasi:Stanislav Ivanov (Lokomotiv Moscova, Rusia), Valentin Furdui (Milsami-Ursidos), Denis Zmeu (Vaslui, România), Radu Catan (Zimbru), Eugen Cebotaru (Ceahlăul, România), Dan Pîslă (Academia-UTM).
Atacanti: Gheorghe Ovseanicov (Olimpia), Alexandru Suvorov (Cracovia, Polonia), Anatol Doros, Igor Bugaiov (ambii – Astana, Kazahstan).


Stadionul pe care se joaca astazi Georgia-Moldova:
Mikheil Meskhi Stadium
Capacitatea - 27,223
Mikheil Meskhi Stadium, de asemenea, e cunoscut sub numele - Stadionul Lokomotiv, este un stadion multifuncţional în Tbilisi. In Georgia el a fost numit in cinstea faimosului fotbalist georgian. Este folosit mai ales pentru meciurile de fotbal, şi, ocazional, pentru meciurile de rugby.Stadionul a fost renovat în 2001 şi are o capacitate de a deţine 27,223 de oameni. Acesta este al doilea dupa marime stadion din Georgia, după Boris Paichadze Stadion.


La  inceputul partidei, aici va fi postata TRANSMISIUNEA LIVE A MECIULUI.

Un comentariu:

Statistica

free counters