Pagini

11 noiembrie 2011

Moldova 0-7 Portugalia+Georgia.

Georgia peste Moldova, iar Portugalia-21 favorita in meciul cu Moldova U-21 umileste cu 5-0.

Meciurile in care am aratat tot ce putem noi pe arena Europeana, ne mai vorbind de cea Mondiala.
Un debut cu stingul pentru Curtian la primul sau meci oficial la cirma selectionatei U-21. Zdrobiti de selectionata Portugaliei cu un uimitor 5-0. Joc slab, una-doua ocazii pe tot parcursul meciului, jucatorii ce n-au putut lega doua-trei pase pe parcursul partidei si o apararea care nu a putut dezbate mingea din propriu careu. Iata ce a fost in palmaresul tinerilor nostri. Patru goluri in prima repriza si unul in a doua, au pus cruce tuturor sanselor, care si asa erau mizere, intr-o calificare la Campionatul European pentru tineret.

Tot pe calea aceasta selectionata de seniori a fost invinsa la Tbilisi intr-un meci amical cu Georgia. Pentru selectionata noastra acest meci era ultimul din acest an. Golurile au venit in min. 36 si 39 dupa ce intii Kobahidze a deschis scorul dupa o lovitura de cap, dupa ce Ananidze a marit avantajul de la unsprezece metri.

Fotbalul moldovenesc trece prin cea mai proasta perioada.
Dar Balint, va ramine el la selectionata? Pe tot parcursul meciului a stat pe scaun si nici o data nu s-a ridicat,cred ca de mult s-a razghindit sa prelungeasca contractul cu asa selectionata la care dupa spuse-le lui
"Nu vad nici o prioritate". Dar antrenorul Georgienilor?! Echipa conducea 2-0, dar el tot continua sa le de-a sfaturi.Totusi Balint i-a dat sansa care a
promis-o si tinerilor care i-a convocat. Pisla, Potirniche, Catan - au incercat si ei pe pielea lor ce inseamna nationala, insa cu gust amar.

In concluzie putem spune ca, daca nu vor fi schimbari radicali in fotbalul moldovenesc, un viitor prosper pe arena europeana nu vom avea in urmatorii, cel putin in zece ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters