Pagini

12 noiembrie 2011

Cluburile din DN au disputat amicale in pauza meciurilor nationalei.

Academia-UTM 3-1 Olimpia
În Chisinău pe stadionul Universitătii tehnice a avut loc un meci amical dintre Academia-UTM si Olimpia. Cu scorul de 3:1 s-au impus gazdele terenului. Este remarcabil faptul că pe banca tehnică a băltenilor  s-a  reintors Nicolae Bunea, care a lipsit din ultima vreme din cauza problemelor de sănătate.

Chernomorets iarasi peste echipele moldovenesti. A invins Milsami-ursidos cu 1-0. 
Milsami-Ursidos a disputat un meci amical cu Chernomorets Odesa.Victoria a fost de partea gazdelor. Unicul gol în meci a fost marcat de Didenco în minutul 28. În lotul odesistilor a fost prezent internationalul moldovean Igor Tigîrlas. Deasemenea 90 de minute pe teren a evoluat si ex-fotbalistul Selectionatei Moldovei, Sergiu Covalciuc.
Tiraspol 0-2 Zimbru
Zimbru s-a impus în fata echipei FC Tiraspol într-un meci de verificare. Partida a fost disputată pe terenul complexului sportiv Sheriff si s-a încheiat cu victoria oaspetilor - 2:0. Ambele goluri au fost marcate la finele primei reprize: primul s-a remarcat Gorceac, iar peste cinci minute mingea a fost trimisă în poarta tiraspolenilor de către Covalevschii.


CSCA-Rapid a cîstigat amicalul cu Nistru
CSCA-Rapid si Nistru au disputat un meci amical. Partida a fost disputată în Ghidighici. Cu scorul de 2:1 victoria a revenit gazdelor terenului.

Dacia l-a aniversarea de 12 ani a cîstigat amicalul cu Dinamo Bucuresti
Dacia Chisianu a obtinut o victorie in meciul in care a sarbatorit 12 ani de la fondare. Dinamo Bucuresti a fost oaspetele lupilor.
Scorul a fost deschis de Dedov in minutul 21 dupa ce mingea lui Pavlov a fost deviata de portarul Curca. Orbu a marcat ptin penalty in ultimele minute ale meciulu, iar bucurestenii au marcat golul de onoare prin Stanescu.
Desi meciul a fost unul amical, în minutul 89 cartonasul rosu a vazut Laurentiu Rusu de la Dinamo. Jucătorul ciinilor rosii a adresat expresii necenzurate în adresa arbitrului Ghenadie Sidenco.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters