Pagini

3 noiembrie 2011

Frunza si Racu ramin fara echipe de club!

Ce se intimpla cu fotbalul moldovenesc?! Cind vom avea stadioane si jucatori care sa "rupa pamintul sub ei"?!
Iata ca, fotbalistii nostrii ramin fara cluburi. E ceva rau pentru Fotbalul Moldovenesc, insa trebuie sa recunoastem ca, cu asa atirnare catre regele sportului - Fotbalul, departe nu vom ajunge. Cluburile din Europa nu prelungesc contractele jucatorilor moldoveni. Unul dintre acestia este Viorel Frunza! Internationalul moldovean Viorel Frunza a devenit detinatorul titlului de campion in Kazahstan, insa direct dupa aceasta clubul a refuzat sa prelungeasca contractul lui! Viorel Frunza s-a transferat la Shakhtar Kataganda in intersezonul de vara de la echipa Gomel din Belarus. Pentru actuala campioana a Kazahstanului, Frunza a disputat doar 8 meciuri nereusind sa marcheze nici un gol. 
Refuzarea clubul se vede dupa anii lui Frunza. Deacuma in fotbal 32 ani e mult. Dar cea mai importanta cauza e marcarea golurilor si prezenta in teren! 8 meciuri si nici un gol - e slab. De aici si vine cauza despartirii lui Frunza cu Shahtar Karaganda!
Dar iata, cred ca nu aceasta cauza l-a lasat pe Petru Racu fara club. Racu unul din cei mai buni aparatori Moldoveni. E si convocat la Nationala! Pentru clubul sau a jucat 5 sezoane, iar in luna octombrie a fost ales pe sait-ul oficial a echipei  IFK Norrköping, dupa parerea suporterilor, cel mai bun jucator!(Aceasta a fost de  mai multe ori) Iata ca, jucatorul de 24 de ani trebuie sa-si caute un alt club, ca si Viorel Frunza, dar totusi nu inteleg de ce a fost dat afara de la  IFK Norrköping.
Racu isi mai poate gasi un club in care sa fie titular(cum si a fost la IFK Norrköping), insa Viorel Frunza daca nu-si gaseste un club in care sa joace, dar sa nu incalzeasca banca de rezerva, ramine numai o propunere-PENSIE! 
Ar fi foarte rau daca, Racu nu-si va gasi o echipa de joc, fiindca Nationala poate sa ramina fara un titular in - (minus). Dorim succes lui Frunza si lui Racu!

2 comentarii:

  1. da... e rau, rau... Racu are mai multe sanse sa-si gaseasca un club nou si sa fie titular! Dar Frunza in Divizia Nationala!

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters