Pagini

19 noiembrie 2011

Drum spre Europa marca Oleg Molla! Statistica etapei a 16...

Zimbru a cistigat lupta cu Milsami-Ursidos pentru Europa scor 2-0. Ambele goluri au fost marcate de O.Molla. Acest meci pentru Zimbru a fost al treilea derby consecutiv. Dupa ce a pierdut El Clasico "moldovenesc" cu Sheriff  0-1 si derby-ul cu Dacia 2-0, Zimbru s-a impus in meciul cu Misami-Ursidos care poate fi decisiv pentru un loc in Cupele Europa. Reamintim ca, Milsami in sezonul trecut a detronat pe Zimbru de pe locul 3 pe 4 lasind-ul pe Zimbru fara Europa League. Primul meci care s-a jucat la Orhei dintre aceste doua echipe s-a terminat cu remiza, 1-1.

Dacia Chisinau a umilit pe Sfintii marcind 6 goluri insa nu au treacut in fruntea clasamentului.
Sheriff-ul a fost salvat la Ribnita de Pesic si Tarhnishvili(penalty) care au rasturnat scorul de la 0-1 la 1-2 si au mai obtinut 3 puncte foarte importante pentru tiraspoleni.

FC Costuleni a obtinut 1 punct in meciul cu Olimpia chiar daca au jucat din minutul 72 in zece oameni. Remiza le-a convenit mai mult gazdelor.

La fel ca si la Balti o remiza s-a inregistrat si la Ghididhici, unde o alta codasa a campionatului, Rapid Ghidighici, a gazduit echipa-surpriza a acestui sezon - Nistru Otaci. Pina la sfirsitul meciului scorul a ramas alb, 0-0.

In ultimul meci al etapei FC Tiraspol gazduieste pe Academia UTM si se poate distanta la 5 puncte fata de studenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters