Pagini

14 noiembrie 2011

Polonia U21 0-1 Moldova U21. Primele 3 puncte lui Curtian aduse de Gicu Andronic!

Video
 
Selectionatata Poloniei U-21 0–1 Selectionata Moldovei U-21 (meci din cadrul preliminariilor pentru CE-2013)
G.Andronic-eroul Moldovei
Locul disputării: Wronki, stadion FC Amika.
Start 19:00 (ora Moldovei).
Arbitru: Jovan Kaludjerovic (Muntenegru).
Goluri: G. Andronic `71 0:1

Polonia U-21: Kurto, Oleksi, Krihovak, Endrih, Victovski, Matras(Prjbetski), Kuharcik(Lisovski), Borisiuk, Sobeh(Vsholek), Vozneak, Kupish
Moldova U-21: Dimov, M.Antoniuc, Hacaturov, Diuliger, Scripcenco, Costandachi, G.Andronic, Mandricenco(Ciuperca), Iavorski(Ginsari), Gheorghiev, Nocologlo.

Astazi in Polonia selectionata Moldovei U21 cu Alexandru Cutian pe banca tehnica aduce primele 3 puncte din aceste Preliminarii. Tricolorii au dorit mult aceasta victorie pentru a finisa anul pe o nota buna. O partida cu multe emotii pentru tricolori, care totusi s-au ispravit in aparare si nu au permis nici o greseala. Un presing tulburator nu i-a facut pe tricolori sa incaseze citeva mingi in poarta sa. Baietii lui Curtian au lasat totul pe teren pentru a aduna aceste puncte importante si au lasat in contunuare jansele de a se lupta cu Albania pentru nedoritul de toti  pen-ultimul loc in grupa. Aceste puncte selectionatei Moldovei U21 le-a adus unul din urmasii familiei Andronic-Gheorghe. Printr-o lovitura de la circa 20-25 metri la coltul scurt il lasa pe portarul polonezilor fara sanse de a apara poarta echipei gazde. Un gol splendid care ii aduce victoria moldovenilor. Un scor care ii bucura cit si pe jucatori si staful tehnic cit si pe fanii fotbalului moldovenesc.
Pe blog a fost transmisiunea meciului in direct...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters