Pagini

5 noiembrie 2011

Meciurile etapei a 15-a! Suporterii echipei Zimbru au parasit stadionul lasind un mesaj pentru jucatorii si conducerea echipei: "Noi suntem Zimbru, iar voi sunteti rahat".

Astazi s-a petrecut cea de-a 15 etapa a Diviziei Nationale. O seceta de goluri in toate meciurile disputate. Iar   la Chisinau s-a jucat derby-ul capitalei intre Dacia - Zimbru. Toti cu siguranta tin minte cind Zimbru in prima parte a campionatului a cistigat cu 3-1, pe atunci. 

Astazi Zimbru a aratat cel mai slab meci, se poate de spus din ISTORIA sa!!! O prima repriza de ris pentru Zimbru. Joc copilaresc. Nici un sut serios la poarta, nici doua pase legate. E greu de spus dar ,Zimbru e ZERO!
O asa baza de pregatire, asa investitii dar joc nu-i! In a doua repriza Zimbru a mai incercat ceva sa faca insa, al doilea gol al dacilor a stricat toate planurile lui Stroenco. Ce va spunea el dupa meci, cine va fi de vina in asa infringere?! Cred ca este - BLATUL. BLATUL la noi in fotbalul moldovenesc nu permite jucatorilor nostri sa arate ce pot ei intradevar. E greu de crezut dar, e asa! Vom vedea ce va fi dupa pauza de iarna. Cu siguranta vor fi adusi jucatori noi la Zimbru,cu siguranta de valoare(cred eu), insa primul loc in clasament deacuma e ceva fantastic. Fiind eu fan "Zimbrist" de mic copil ca si majoritatea iubitorilor de fotbal din Moldova care si ei la rindul lor sint fani "ZC" nu suport asa Circ cu ("С"-mare), deoarece numai prin eliminarea BLATULUI DIN FOTBALUL MOLDOVENESC putum face salturi in fotbalul European.
Fanii Zimbrului au parasit stadionul in timpul meciului.Vezi declaratiile lor in video de mai jos...

 "Noi suntem Zimbru, iar voi sunteti rahat".


Rezultatele altor meciuri:

Milsami-Ursidos 1-0 Tiraspol(Video)
Gol: Mirciu, `87 (M)
Academia 1-1 CSCA-Rapid(Video)
Gol: Jardan, `56(R); Platica, `66(A)
Nistru 0-0 Costuleni(Video)
Olimpia 2-1 Iskra-Stal(Video)
Gol:  Buli, `30(O);Ovseanikov, `68(O);Iavorski, `92(I) 
Sheriff 5-0 Sf.Gheorghe(Video)

Gol: Pesic, `29, Tarhnishvili, `32 (pen), Zamaliev, `35, Metua, `53, Sosa, `84.
Dacia 2-0 Zimbru (Video)
Gol: Pavlov, `17; Bobali, `55.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters