Pagini

12 iunie 2012

Grecia 1-2 Cehia EURO 2012 Grupa A

Cehia a invins Grecia in cel de-al doilea meci al nationalei lui Michal Bilek de la EURO 2012. Cehii au din nou sanse de calificare. Meciul putea fi privit LIVE pe blog
Nationala lui Michal Bilek a obtinut prima victorie de la EURO 2012 dupa ce a invins Grecia cu scorul de 2-1 intr-o partida disputata la Wroclaw.
Meciul a inceput insa precum un cosmar pentru eleni. In minutul 3, Cehia deschide scorul: Torosidis, lateralul dreapta al cehilor pierde o minge, cehii rup defensiva greaca prin Tomas Hubschmann care paseaza exceptional spre Jiracek, iar Chalkias nu are nicio sansa in fata jucatorului de la Wolfsburg: 1-0 pentru Republica Ceha din minutul 3.

Nici nu se dezmeticesc bine grecii si Cehia recupereaza o noua minge. Jiracek paseaza spre Gebre Selassie a carui minge trimisa ajunge la Pilar iar noul star al nationalei cehe face 2-0 din minutul 5. Elenii incearca sa preseze dupa golul marcat de fostul atacant de la Bochum dar cehii reusesc sa blocheze usor atacurile trupei lui Santos. Bilek renunta la experimentatul Baros pentru a-l arunca in lupta pe tanarul Pekhart iar Cech are emotii la sutul lui Karagounis din minutul 70.

GRECIA: Chalkias,Torossidis, Papadopoulos, Malezas, Holebas, Maniatis, Katsouranis, Karagounis, Dimitris Salpingidis, Gekas, Samaras

CEHIA: Petr Cech, Gebre Selassie, Kadlec, Hubnik, Sivok, Hubschman, Rosicky, Plasil, Pilar, Jiracek, Milan Baros

2 comentarii:

Statistica

free counters