Pagini

9 iunie 2012

LIVE 19.00 Olanda 0-1 Danemarca EURO 2012 Grupa B

Pe stadionul Metalist din Harkov, Danemarca a produs o surpriza a CE 2012, cistigind cu 1-0 Olanda. Partida o puteati privi LIVE pe blog de la ora 19.00!
Primul meci din “grupa mortii” le aducea fata in fata pe “Portocala Mecanica” condusa de Bert van Marwijk si pe Danemarca lui Morten Olsen.
Inceputul meciului i-a gasit, asa cum era de asteptat, pe olandezi in atac, insa Robben, Sneijder si Robin van Persie au ratat pe rand ocazii colosale, dandu-le astfel outsiderilor grupei B sansa sa deschida scorul in minutul 24 prin Krohn-Dehli, care a trimis mingea in poarta printre picioarele lui Stekelenburg.
Odata cu trecerea timpului, vazand ca gluma se ingroasa, van Marwijk a efectuat o dubla schimbare ofensiva, Huntelaar pentru Afellay si van der Vaart pentru de Jong. Aceste schimbari n-au adus insa clarviziune in jocul imbarligat al “Portocalei Mecanice”. Favoritii certi ai acestei seri n-au reusit sa se mai gaseasca pe teren in ultimul sfert de ora al partidei, iar prima bomba de la acest EURO a fost detonata pe stadionul Metalist din Harkov. Echipa care pornea cu cele mai mici sanse in “grupa mortii” a invins o trupa de vedete care a uitat sa practice fotbalul total cu care obisnuia. Sa fie oare Olanda marea deceptie a acestei editii a Campionatului European si Danemarca marea surpriza?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters