Pagini

9 februarie 2012

Echipele finaliste EURO 2012 si-au stabilit bazele de pregatire

Toate finalistele Turneului Final Euro-2012 din Polonia si Ucraina si-au stabilit unde se vor pregati pe durata Turneului Final. E de mentionat ca, 13 dintre cele 16 echipe calificate la Turneul Final al Campionatului European 2012 au ales sa se cazeze in Polonia pe durata desfasurarii competitiei.
Co-organizatoarea Ucraina si Suedia au ales sa se cazeze in capitala Ucrainei, Kiev, in timp ce nationala "cocosilor galici" Frantei isi va face tabara la Donetk.

Polonia, Croatia, Grecia si Rusia vor fi asezate in apropierea capitalei Poloniei, Varsovia. Detinatoare trofeului, Spania se va opri la o alta destinatie populara, orasul Gdansk, care va gazdui si nationalele Danemarcei, Germaniei si Irlandei. Cracovia unde nu se vor desfasura meciurile Turneului Final 2012 s-au cazat nationalele Angliei, Italiei si Olandei. Nationala lui Ronaldo, Portugalia a ales ca destinatie orasul Poznan chiar daca isi va juca meciurile din grupa in Ucraina. Cehia a ales sa ramana cit mai aproape de casa, urmind sa isi aseze tabara in orasul de pe granita Wroclaw.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters