Pagini

8 februarie 2012

Selectionata Under-17 debuteaza cu Ungaria

Selectionata Under-17 a Moldovei va debuta in acest an contra selectionatei Under-17 a Ungariei. Reprezentativa tarii va disputa deodata doua meciuri contra maghiarilor, pe data de 13(16.00) si respectiv 15(15.00) februarie. Aceste meciuri vor fi primile pentru noul selectioner al tinerilor tricolori. Oleg Fistican a preluat selectionata dupa ce Comitetul Executiv a Federatiei moldovenesti de Fotbal a numit selectionerii reprezentativelor tarii la inceputul anului 2012. Meciurile se vor juca in deplasare, la Telki, Globall Football Center. Lotul convocat de Fistican se extinde asupra 3 cluburi: Sheriff Tiraspol (9 jucatori), Zimbru Chisinau (7 jucatori) si CSCT Buiucani (4 jucatori).


Lotul selectionatei U-17

4 comentarii:

  1. Referitor la selectionata .Oare citi antrenori o sa mai schimbe ? Fiecare antrenor care vine la selectionata isi pune stilul lui de joc.Mai bune rezultate ca Sergiu Clesenco nau avut nimeni ma refer la anii 1995-1996.Cum lau pus pe Rusnac o distrus ambele ecipe.Daca ati urmarit preliminarile anului trecut selectionata 1995 ocupind locul de la coada si amicalele cu anul 1996.Acum un nou slectionar avem Oleg Fistican care vrea sa investeasca singur nu stie ce --- stilul jocului FC -BARSELONA .Care fotbal vrem noi sa avem daca nici un club din Moldova nare stilul lui de joc nici Olandez nici Spaniol nici Englez si nici Italian s.a.m.d.p.Oare pin ce criterii numesc antrenorii selectionatelor?Acum selectionata under-17 joaca in lot 8 jucatori de la SERIFF si 3 jucatori ZIMBRU .Jucatorii de la buiucani care sunt nau nimerit nici unul in primii.Dar printre acesti jucatori sunt care au jucat si pentru selectionata anului 1995 in echipa de baza.Fistican este jucator al ZIMBRULUI si evident ca o sai promoveze jucatorii de la ZIMBRU si de sigur SERIFUL ca ei au pus conditii ca jucatirii lor sa joace.Iata cum se face la noi fotbalul in Moldova.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar n-am nimic sa va reprosez! Insa, Fistican putea in aceste meciuri sa cheme si alti jucatori din alte echipe. De exemplu de la Olimpia Balti! Da, desigur la noi Zimbru, Sheriff si Buiucani sint scoli de fotbal de unde si ies tinerele talente, dar unii asta nu inteleg. Dar totusi daca dorim noi rezultate mari, trebuie radical totul sa schimbam in fotbalul nostru!!!

      Ștergere
    2. Andrei sunt de acord cu tine ca trebuiesc scimbari in fotbalul Moldovenesc.Dar mii obojduitor cai cinosc pe toti jucatorii de la under -17 si sunt citivai jucatori care stau pe banca si Fistican nui foloseste.Acesti jucatori sunt masini si cu mingea stau bine si gindirea super dar pin ce criterii Fistican ii alege eu nustiu.Mai mult ca mi se pare ca financiar .Dupa discutia lui Fistican cu conducerea SERIFULUI asta si era de asteptat

      Ștergere

Statistica

free counters