Pagini

13 februarie 2012

Ronaldo marcatorul celui de-al 4000 gol pe Bernabeu!

Real Madrid a invins echipa Levante in campionatul Spaniei cu scorul de 4-2. Acest meci a avut loc pe stadionul Santiago Bernabeu, arena gazda a "galacticilor". Dupa aceasta partida madrilenii s-au distantat de la Barcelona cu 10 puncte si aproape si-au asigurat titlul de campion in La Liga dupa o pauza de 3 sezoane. In acest meci s-a produs un moment istoric. S-a inscris cel deal 4000 gol pe vestitul stadion Santiago Bernabeu pe care Real Madrid disputa meciurile oficiale de acasa de pe data de 28 decembrie 1947. Atunci "galacticii" au invins echipa Atletic cu scorul de 5-1. Marcatorul primul gol a fost Chus Alonso.

Si acum, 64 de ani mai tirziu, numarul de goluri marcate de jucatori de la Madrid in meciurile de pe "Santiago Bernabeu", a ajuns la un numar de 4000 (doar in meciuri oficiale). Acest eveniment istoric s-a produs in meciul
impotriva echipei "Levante". Meciul s-a terminat cu victoria Realului, scor 4-2. Hat-trick-ul lui Ronaldo si un gol a lui Benzema. Asadar, Cristiano Ronaldo a marcat cel deal 4000 gol pentru Real in meciurile oficiale pe Santiago Bernabeu.
Rezumatul meciului:

Un comentariu:

Statistica

free counters