Pagini

18 februarie 2012

Luis Figo la un pas sa fie antrenor la Inter Milano

Luis Figo ar putea lua locul lui Claudio Ranieri la conducerea tehnica a echipei Internazionale Milano, care a suferit a cincea infringere in ultimele sase meciuri. Ultima oara Inter a pierdut ieri la scor 0-3 in fata Boloniei. Moratti se gindeste serios sa-l demita pe antrenorul italian in virsta de 60 de ani. Massimo Moratti, patronul Interului, a parasit tribunele stadionului din Milano, vineri seara, in minutul 75, cind echipa sa era condusa cu scorul de 2-0, fiind in cele din urma invinsa cu scorul de 3-0.



Conform Sport Mediaset, Moratti se gindeste sa-l demita pe Ranieri si sa-l numeasca in functie pe Luis Figo. La 39 de ani, portughezul este ambasador al Interului, dupa ce s-a retras din activitate, in 2009, potrivit Mediafax.
Dupa 24 de etape, Inter Milano ocupa locul sase in clasamentul Serie A, la 11 puncte de liderul AC Milan, care are cu un meci mai putin disputat.
Ca jucator, Luis Figo a jucat la doar 4 echipe, Sporting Lisabona, FC Barcelona, Real Madrid si Internazionale Milano, disputind in total 579 de partide si marcind 91 de goluri.

3 comentarii:

Statistica

free counters