Pagini

15 februarie 2012

Lotul lui Ion Caras pentru meciul cu Belarus.

Noul/vechiul selectioner al nationalei Moldovei Ion Caras a convocat lotul din 22 de jucatori pentru amicalul cu selectionata Belarusului. Meciul va avea loc pe data de 29 februarie intr-un cantonament de pregatire a selectionatei in Antalya, Turcia, St. „Mardan Palace”. Acest meci va fi unul debutant pentru Ion Caras, care promitea sa nu mai repete greselele ce le-a avut in primul sau mandat la nationala.

Din lotul Moldovei pentru meciul cu Belarus vor lipsi asa jucatori ca, mijlocasii Alexandru Suvorov(Cracovia, Polonia), Eugeniu CEBOTARU (Spartak Nalcik, Rusia), Alexandru DEDOV (FC Sheriff), care nu vor face deplasarea in Turcia deoarece sunt accidentati. La nationala au fost convocati din campionatul Moldovei 5 jucatori din care 3 de la Zimbru si 2 de la Dacia. Majoritate fotbalistilor moldoveni convocati, joaca in campionatul rusiei.
Cel mai tinar jucator este Gheorghe Andronic, care a fost promovat la selectionata mare de ex-selectionerul nationalei, Gabi Balint.
Reamintim ca, nationala noastra de fotbal a mai coborat 7 pozitii in clasamentul mondial. Conform ierarhiei publicate astazi de Federatia Internationala de Fotbal, tricolorii ocupa locul 142 din 208 tari. Ultima data echipa nationala a fost pe o pozitie atat de joasa in 1998, iar cea mai slaba clasare, locul 149, Moldova a inregistrat-o in 1994 pe timpul cind Ion Caras lucra la primul sau mandat la selectionata
Lotul complet convocat de Ion Caras:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters