Pagini

7 februarie 2012

Nistru Otaci a plecat pentru prima oara in istorie in cantonament in Turcia!!!

Astazi, сel mai nordic club din Divizia Nationala, Nistru Otaci a plecat pentru prima oara in cantonament in Turcia. Nistru a devenit ultima echipa din campionatul intern, care pleaca in acest intersezon in cantonament. Ultima oara otacenii au plecat in cantonament in anul 2005. Atunci echipa a petrecut stagiunea de pregatire in Crimeea. In Turcia, impreuna cu echipa, au plecat si doi jucatori aflati in probe. Este vorba despre un fotbalist din Rusia si unul din Romania. Pentru jucatorii si tot stafful-tehnic acest cantonament este o inigma! Reamintim ca, dupa prima parte a campionatului Nistru ocupa locul  6 cu 19 puncte la activ.

Echipa s-a cazat in orasul Belek (hotelul "Arcadia") - statiune foarte tinara si ambitioasa in Turcia, care se afla intre Muntii Taurus si Marea Mediterana, nu departe de Antalya si Side. Belek este, de asemenea, o zona naturala protejata.

Acest an pentru otaceni este unul de "renastere" a Nistrului din anul 2005 pe cind echipa evolua in Cupele Europene si batea la Chisinau echipa Hazar cu scorul de 3-1. In Turcia, Nistru s-a alaturat deja la alte 7 formatii moldovenesti: Zimbru, Milsami-Ursidos, Academia-UTM, Dacia, CSCA-Rapid, FC Tiraspol si FC Costuleni.

La moment Nistru are programate 4 meciuri amicale, dar inafara de aceste se mai duc tratative cu alte echipe. Gruparea din Otaci va juca cu echipa kazaha Ordobasi, cu FC Daugava din Letonia, cu Oboloni Kiev si cu FCM Targu Mures.

Va prezentam citeva imagini foto de la plecarea echipei din Otaci in Turcia:
 
 
 
 

Video Hotelului "Arcada"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters