Pagini

18 februarie 2012

Sheriff a semnat cu un alt portughez!

Sheriff Tiraspol a mai dat o lovitura in perioada de transferuri. Dupa ce l-a adus pe tinarul lusitan Joao Pereira, Alexandru Dedov si Alexandru Onica, Sheriff a semnat un contract cu jucatorul celor de la Porto, Inter si Benfica. Este vorba despre un mijlocasul portughez Jose Coelho, ce a jucat la clubul din a doua liga a campionatului portugez Atletico. Jose are 22 de ani si a fost crescut ca jucator in academii a echipelor de club ca, Pacos Ferreira, Porto, Inter  si Benfica.

Anume clubul din Lisabona a detinut in ultimii ani drepturile de jucator, oferindu-l in arenda la Pacos de Ferreira  (7 meciuri din campionat) si apoi in cluburi din liga a doua a Portulagiei, Fatima (16 meciuri) si Atletico (2 jocuri).
Coelho a jucat pentru selectionata Portugaliei U-16, dar la ultimul sau club aproape ca nu a avut practica de joc si a exprimat in mod repetat, dorinta sa de a parasi echipa.
Ca urmare, portughez a semnat un contract pe trei ani cu "Sheriff", unde va face compania,in echipa din Tiraspol compatriotul sau Joao Pereira.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Statistica

free counters