Pagini

22 februarie 2012

Renita si Caraman suspendati din fotbal! Afla pe citi ani?!

In cadrul unei sedinte a Comitetului de Etica al FMF s-a examinat demersul celor 7 jucatori de la “Sfintul Gheorghe”, privind jocurile trucate. Acesti fotbalisti si-au confirmat declaratiile. In urma examinarii in sedinta publica a plingerii fostilor jucatori ai FC Sfintul Gheorghe Suruceni, Mihail Platica, Alexandru Vremea, Petru Ojog, Eugen Celeadnic, Veaceslav Posmag si Ion Rimbu impotriva actiunilor D-lor Valeriu Renita si Sergiu Caraman, presedinte onorific si, respectiv, antrenor principal al FC ”Sfintul Gheorghe Suruceni, si constatind faptul ca D-nii Valeriu Renita si Sergiu Caraman in activitatea lor in cadrul FC Sfintul Gheorghe Suruceni au savirsit actiuni, care contravin normelor statutare si regulamentare ale FMF, actiunile acestora cazind sub incidenta prevederilor art. 60 si 76 ale Codului Disciplinar al FMF, art. 3, 4, 7, 10, 15 (redactia 2007) si art. 4, 5, 6, 9, 15, 21 ale Codului de Etica al FMF (redactia 2011),

COMITETUL DE ETICA A HOTARIT LA SEDINTA SA DIN 22 FEBRUARIE 2012
1. A admite partial plingerea fostilor jucatori ai FC Sfintul Gheorghe Suruceni, Mihail Platica, Alexandru Vremea, Petru Ojog, Eugen Celeadnic, Veaceslav Posmag si Ion Rimbu.
2. A-l sanctiona pe D-nul Renita Valeriu cu o interdictie de a desfasura orice activitate fotbalistica pe un termen de 5 ani si pe D-nul Sergiu Caraman cu o interdictie de a desfasura orice activitate fotbalistica pe un termen de 2 ani.
3. A-l sanctiona pe D-nul Renita Valeriu cu o amenda in suma de 15000 dolari SUA si pe D-nul Caraman Sergiu cu o amenda in suma de 8000 dolari SUA. Amenzile urmeaza sa fie achitate la contul de decontare al FMF in termen de 30 de zile calendaristice de la data raminerii definitive a prezentei hotariri.
4. A sesiza Comitetul Executiv si Comitetul de Antrenori al FMF despre sanctiunile si interdictiile aplicate lui Valeriu Renita si Sergiu Caraman pentru a lua o decizie despre suspendarea , eliberarea din functie sau retragerea licentei de antrenor dupa caz, dupa ce hotarirea data va deveni definitiva.
5. Prezenta hotarire intra in vigoare din data adoptarii si poate fi contestata la Comitetul de Apel al FMF in conditiile art.124 al CD al FMF in termen de 3 si, respectiv, 7 zile.

6 comentarii:

  1. Era si timpul sa se faca umic de curatenie in fotbalul din RM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nustiu ce se ashteapta in viitor dar eu sper ca sa se termine cu meciuri trucate si sa se treaca la investirea banilor in infrastructura decit in Arbitri si Jucatorii echipelor adverse

      Ștergere
    2. am si eu asa ginduri. de se termina cu blaturile atunci nivelul campionatului demult crestea!

      Ștergere
  2. Iaca estea da,amenzi!!Bravo FMF!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intradear mi-a placut si mie asa sanctiuni. dar cebanu cred ca si special l-a suspendat pe Renita, fiindca totusi el candideaza la presedinte!

      Ștergere

Statistica

free counters