Pagini

9 ianuarie 2012

OFICIAL!!! Ion Caras noul selectioner al Moldovei. De azi inainte nationala Moldovei va lua exemplu si va testa tactica si jocul Barcelonei!

Ion Caras-noul selectioner al nationalei Moldovei la fotbal!!!
Federatia a ajuns la un consens cu Ion Caras si astazi a anuntat proclamarea lui ca antrenor principal al selectionatei.
Pentru functia de selectioner s-au examinat candidaturile:
Igor Dobrovolskiy( 2 voturi) si Ion Testimitanu(0 voturi).
Ion Caras a mai antrenat echipa Nationala in doua cicluri preliminare. In campania preliminara a EURO 1996, Moldova a adunat 9 puncte, iar pentru preliminariile Campionatului Mondial din anul 1998 a inregistrat un insucces dezastruos, terminind grupa cu 0 puncte.



Ion Caras a activat in calitate de obsevator FMF pentru partidele din Divizia Nationala. El si-a intrerupt cariera de antrenor in anul 2010. Ultimul sau club la care a fost antrenor era Nistru Otaci.
Caras 2 ani a fost fara practica de lucru, iar acuma e antrenor principal al Moldovei!!!

De azi inainte nationala Moldovei va lua exemplu si va testa  tactica si jocul Barcelonei!
Noul selectioner Ion Caras a declarat ca antrenorul sau favorit este Johan Cruyff si stilul implementat de acesta in anii 90 la Barca.

"Mie imi placea foarte mult pentru ca acorda atentiei jocului tehnic" - a spus Caras care va incerca sa faca acelasi lucru si la selectionata.
Idolul noului selectioner al Moldovei este Johan Cruyff. Caras spune ca si la selectionata va pune mai mult accent pe jocul tehnic.
Video de la Press-Conferinta 09.01.12

9 comentarii:

  1. nu mai dezinforma lumea ca nu este deloc adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred nici eu in asta, asa poate pe 50%-50%. Dar sa luam la o parte. Citi la mine vizitatori intr-o zi sau saptamina pe blog si citi vizitatori pe site-ul cela de unde am mai preluat putin info?!

    RăspundețiȘtergere
  3. si in al doilea rind...
    trebuie sa mai discutati ceva la mine pe blog)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. „Sunt nişte zvonuri. Nu este adevărat. Toţi sunt în vacanţă. Executivul FMF va ave aloc după Anul Nou. Caras este printre candidaţi la fel ca şi Testimiţanu sau Dobrovolski” a declarat Ciobanu pentru Jurnal TV.

    RăspundețiȘtergere
  5. da vezi toate site-urile si blog-urile pistreaza ca unul sau altul a devenit selectioner. Totusi la mine e blog si eu postez zvonurile sau stirile s.a. Dar sa lu-am alt ceva. Cind nu era oficial ca Balint a plecat de la nationala pressa din Romania deacuma a scris ca Gabi Balint s-a despartit de Moldova...Vedem mai departe)

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu uitam ca aacest zvon l-a dat un site al carui propietar e in razboi cu federatia si care acum cateva saptamani il dadea ca sigur la nationala pe Dobrovolski ...........

    RăspundețiȘtergere
  7. Caras nu va fi nicidecum antrenor la selectionata.........Goian este bagat in fata de Sheriff.....dar nu e indicat in acest moment la nationala :.......si mai e un antrenor dar am inteles ca nu e moldovean

    RăspundețiȘtergere
  8. vedem... cred si eu ca nu va fi Caras, de va fi vom avea rezultate negre(

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters