Pagini

6 ianuarie 2012

Mircea Lucescu a fost implicat intr-un accident rutier! (FOTO)

Mircea Lucescu a fost ranit, vineri, intr-un accident rutier petrecut in Capitala Romaniei, Bucuresti pe Bulevardul Vasile Milea. Mircea Lucescu a fost adus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), el avind contuzie toracica si urmind sa fie supus si altor investigatii medicale care se impun in astfel de situatii, a declarat managerul unitatii sanitare, prof.dr. Catalin Cirstoiu.



El va fi supus unor investigatii medicale specifice, cum sunt electrocardiograma, computer tomograf, analize de singe. ISU Bucuresti a intervenit cu doua echipaje de prim ajutor, o masina de descarcerare si o autospeciala cu apa si spuma. Accidentul s-a produs dupa ce masina in care se aflau cei doi si care venea dinspre APACA a virat spre stinga si s-a lovit cu un tramvai care mergea in acelasi sens. In urma impactului, masina in care se afla Lucescu a fost proiectata in alt autoturism, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentati ai Brigazii de Politie Rutiere.

2 comentarii:

  1. daca ar fi sa tragem o concluzie Spiridon e scos din carti de la nationala odata cu acest eveniment .nea Mircea Lucescu are nevoie de el mai mult ca oricand de el acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. da...sper ca mai repede sa insanotoseasca! succes in continuare

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters