Pagini

22 ianuarie 2012

Moldova U-21 se califica in play-off a Cupei CSI dupa victoria in fata Karghastanului 2-1(Foto)

Moldova s-a calificat in sferturile Cupei CSI dupa ce a cistigat selectionata Karghastanului. Selectionata lui Curtian era obligata sa invinga pentru a continua lupta in turneu. Ambele echipe au avut o serie de fotbalisti indisponibili pentru acest meci. In primele doua meciuri ale competitiei atit Moldova cit si Kirgizstan au incasat destule cartonase atit galbene cit si rosii, astfel incit o serie de jucatori au fost nevoiti sa urmareasca meciul de pe tribunile stadionului. Au lipsat asa atacanti ca Iavorski. Dar totusi tinerii moldoveni s-au ispravit cu lotul ce l-a avut la disprozitie Alexandru Curtian. Moldova a deschis scorul in minutul 68 prin Platica dupa o centrare din coltul terenului. Adversarii au egalat in minutul 75, dupa o bilbiiala in apararea noastra. Totusi selectionata Moldovei de tineret a batut Karghastanul dupa o centrare fix ca si la primul gol, numai ca acuma golul a fost marcat de capitanul tricolorilor Ion Jardan.
Acuma, Moldova cu 4 puncte se califica de pe locul 2, dupa Ucraina cu 9 puncte in sferturile Cupei CSI.
Pentru informatia adaugatoare despre Cupa CSI intrati AICI.


Loturile:
Moldova: Rusu,Jardan, Modirca(Golovco, 79), Scripcenco, Leu(Cociuc, 63), Nicologlo, Platica, Matei(Apostol, 91), Antoniuc, Ginsari, Dima.
Rezerve: Dimov, Golovco, Cociuc, Apostol.

Karghastan: Amirov, Adjiniazov, Alimov, Talgat ulu Bektur, Buglak, Shamshiev(Umarov, 66), Sidikov, Sharipov, Sharipov, Musabekov, Jurgalbek ulu Kairat, Doroginskii.
Rezerve: Zincenko, Bekbolotov, Umarov, Satlev, Rustamov.
Galerie Foto(meciurile din faza grupei):








Transmisiunea LIVE o puteati privi pe blog-ul ashambra.blogspot.com.

Un comentariu:

Statistica

free counters