Pagini

24 ianuarie 2012

Nationala risca sa joace meciurile de acasa la Tiraspol!

foto: fotbal.md
Nationala noastra risca in 2012 sa joace meciurile de acasa pe stadionul celor de la Sheriff. In aceasta situatie si anul trecut s-a aflat FMF si compania la care ii apartin drepturile Arenei Zimbru - "Avalan Imobil". Dupa ce toti microbistii fotbalului moldovenesc au stat la indoiala cine va deveni noul slectioner al Moldovei, acum alta intrebare framinta gindurile suporterilor care meci de meci fac neincapatoare tribunele stadionului Zimbru! Vor avea posibilitatea sa vada Anglia „pe viu", la Chisinau, sau visele li se vor spulbera ca si in exemplul cu „Portocala Mecanica" din 2 aprilie 2003 ?! La aceasta intrebare FMF va raspunde mai tirziu...


Stim bine despre conflictul cu Transnistria si ne putem intrebarea! Cine va sustine pe selectionata la Tiraspol?!  Ne amintim de meciurile selectionatei de tineret. La partida cu rusii, tinerii tricolori au fost sustinuti de o galerie de 10-15 oameni, chiar si rusii au avut o peluza mult mai valoroasa. Da Arena Sheriff-ului este cu citeva mii mai mare, dar nu merge vorba de capacitate, dar de sustinere. Si acum vorba e in aceea ca daca federatia nu va gasi un numitor comun cu compania "Avalan Imobil" si selectionata Moldovei va gazdui meciurile de acasa la Tiraspol, FMF ar trebui singuri sa-si de-a demisia, dar in primul rind domnul, Pavel Cebanu!

Pe data de 17 ianuarie, compania Avalan a avut o intrevedere cu reprezentantii federatiei, care a instituit o comisie speciala formata din 3 persoane. S-au pus in discutie mai multe oferte verbale din partea companiei Avalan catre FMF.

In concluzie trebuie sa tinem minte aceasta fraza:
Toti odata-n picioare, Pentru-o nationala ce are, Demnitate si-onoare!






8 comentarii:

  1. Andrei, eu tot înţeleg - ai reformulat textul, dar poţi să indici sursa mamă, sau măcar la foto. Personal consider incorect atitudinea ta. La noi este o persoana care face designul la toate aceste colaje fotografice, el si m-a anuntat de preluare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ma scuy daca ceva. Textul e putin putin preluat. Dar pentru foto cer scuze!!! Acus pun sursa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Andrei, ai un numar de fix? Poti sa mi-l trmiti sa te sun. Dupa care ai sa stergi mesajele.

    RăspundețiȘtergere
  4. da poate nu pe fiz...poate pe skype...si inca o intrebare pentru ce?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa-ti explic ca "preluare putina putina" nu exista, mai ales cind dai textul meu direct plus încercarea mea umila de a ritma niste cuvinte :)
    Pina la urma nu conteaza foarte tare - vreau sa-ti zic doar ca materialele jurnalisitce se faca in afara casei. Daca esti pasionat de asa ceva trebuie sa muncesti mai mult decit sa reproduci.
    Oricum merci ca ne vizitezi site-ul. Salutare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sint inka adolescent. Mai am de crescut) dar multumesk...site-ul u super. Cind apare programma Fotbal cu D.Antoceanu?

    RăspundețiȘtergere
  7. ok!!! nustiu sa sterg comentariile ? :)

    RăspundețiȘtergere

Statistica

free counters